i5-6300HQ sistemde mining virüsü olduğundan şüphelenmek

Husocux

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar açıldığında eskiden CMD açılıp kapanıyordu fakat şu an bitti Görev Yöneticisi açık olmadığı zaman bilgisayarların fanları çok sesli oluyor ve bilgisayar çok ısınıyor, bilgisayar yavaş iken Görev Yöneticisi'ni açıyorum, CPU 100 iken 5 saniye sonra 10'a falan iniyor, forumdan bir kullanının önerisi üzere HitmanPro üzerinden bir tarama yaptım, SysWOW64'ten cmd.exe diye bir dosya var fakat orjin CMD System 32'nin içinde System 32'nin içindeki klasörün içinde değil diye biliyorum. Mining yapıldığını düşünüyorum, bilgisayarım Windows 10 Pro işletim sistemi, 2016 MSI CX62 6 qd, bu arada CMD üzerinden Windows'u etkinleştirdim. Bilgisayarın özellikleri:
İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-6300HQ CPU @ 2.30GHz, 2301 MHz, 4 çekirdek, 4 mantıksal işlemci.
Yüklü fiziksel bellek (RAM) 8,00 GB.
NVIDIA 940 MX.
Yeterli diye düşünüyorum sorunuz olursa pls sorun çünkü bilgisayar benim bile değil.

Bu konuları çok bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla bazı virüsler Görev Yöneticisi açık değilken çalışıyor, Görev Yöneticisi'ni açtığınızda ise anlaşılmamak için çalışmayı durduruyorlar. Bence virüs var bilgisayarda. Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz.

kasperksy 30 günlük deneme aldım 3 trojan buldu. inşallah düzelmiştir
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…