i5 6400 İşlemci Kullanımının %100 Olması

Semih Kardaş

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2016
Mesajlar
59
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Technopat'ın zamanında 4000 Liraya topladığı GTX 1060'lı sistemin aynısının sadece ekran kartı GTX 1050Ti olan bir sistemim var.
Sistemimde i5 6400 kullanıyorum ve 4 tane Metin2 açtığımda işlemci kullanımı birden %100'e fırlıyor (ki normalde bu güçte olan bir işlemci 15-20 tane filan açması gerekir) ve başka bir program kullanırken özellikle de Chrome tarayıcıyı kullanırken aşırı derece kasma ve donma oluyor. YouTube'da video izlerken video devam ediyor fakat görüntü donuyor, videoyu ilerlettiğimde video yükleniyor ekranında kalıp bir daha açılmıyor. Acaba işlemcim mi bozuk arkadaşlar bu sorunun çözümünü bilen varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim, herkese iyi forumlar :)

Sistem:
  • GTX 1050Ti
  • i5 6400
  • 16GB 2400MHz RAM
  • 1TB HDD
  • 128GB SSD
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı