i5 6400, MSI GTX960 4GB Sistem Toplama

Rushit

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Böyle bir sistem topladım. Son kararı vermeden sizlerin yorumlarını öğrenmek istedim. Sistemde sizce sıkıntı var mı? Önerileriniz nedir? Teşekkürler.

Kasayı değiştirmeni öneririm.Daha bilindik markalar olabilir corsair,cooler master gibi

Fiyatlara KDV dahil. Ama şimdiki sıkıntım AMD R9 380 4GB ile GTX960 4GB arasında kaldım.

Kasa ne gibi sıkıntılara yol açar? Niçin bu kadar önemli?

Şu şekilde almalısın R9 380 de alabilirsin tamamen sana kalmış birşey.

Toplanılan yer Sinerji bilgisayar.

Topladığınız sistem mantıklı geldi. Fakat benim anlamadığım konu kasa niçin bu kadar önemli?

Kasa'da kalite önemlidir.Kapağı açarken kırarsın bidaha takamazsın,bazı kasaların güç tuşları bozuluyor falan.Anlayacağın sağlam bir marka alacaksın kafan rahat edecek

Kasanın malzemesinin dayanıklı olması seni ileride tekrardan yeni bir kasa almaktan kurtarır ayrıca sistem içinde önemlidir. En azından Zalman z3+ alın kendimde kullanıyorum ve gayet memnunum. İçerisinde 4 adet fan var arka,ön ve üstte iki olmak üzere. Hava akışı çok iyi kasanın. Kasa önünde usb 3.0 mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…