i5 6400 MSI RX 470 Sistem Toplama

Hdhdb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 3500-3600 lira arası bütçem var. 3000 liralık bir kasa topladım.

i5 6400 = 764 TL ( İnventus )
MSI RX 470 = 946 TL ( Hepsiburada )
B250M PRO-VDH = 361 TL ( İnventus )
Kingston 2400 mhz DDR4 RAM = 206 TL ( Vatan)
WD 1 TB Caviar Blue HDD = 213 TL ( İnventus )
Dark n10 Kasa = 268 TL ( Teknobiyotik )
Corsair VS550 80 Plus Güç Kaynağı = 264 TL ( Vatan )

Toplam 3022 TL yakın zamanda toplamayı düşünüyorum. Size sorularım olacak, cevaplarsanız sevinirim.

1) Sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mı?
2) Ekran kartına uygun en fazla 600 TL olacak şekilde bir monitör önerir misiniz? Freesync olmasa da olur zaten 600 TL Freesync monitör yok. HDMI olsun. 21.5 veya 23 inç sevinirim.
3) Bu sistem kaç yıl götürür ?
4) İnventus güvenilir mi ? Çünkü ordan aldığım parçalara başka sitelere toplam 50 lira az vermemi sağlıyor. Sizce İnventus' tan almalı mıyım ? 14 sene yazıyor ve araştırdım güvenlir diyorlar ama hala tam güvenemiyorum. Gönül rahatlığıyla güvenmeli miyim ?
5) Anakart fiyatın göre iyi mi onda da kararsızım biraz, 360 liraya daha iyi bir anakart var mı ?
6) Aklıma takılan son şey de RAM. Çünkü an hariç diğer sitelere baktım ve en aşağı 270 lira gördüm. Normalde Vatan pahalı olması gerekmiyor mu yoksa mi yanlış bakıyorum ?

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir uyumsuzluk görünmüyor. Sistemin sizi kaç sene götüreceği sizin kullanımınıza ve gelecekte çıkacak oyunlardan beklentinize bağlı. Şuanki oyunları yüksek - orta grafikte çalıştırabilecek bir sistem. Vatandaki fiyatlara gelince mağaza garantisi olduğu için bazı fiyatlar internet üstü olabiliyor. Ancak bu her zaman geçerli değil. Çok yakın fiyatlarda var. Hatta bazı indirimlerinde piyasanın çok çok altına sistem toplayabilirsiniz. İnventusta çok güvenilir bir sitedir bu arada.Teknobiyotikte tercih edebilirsiniz , güvenilirdir.

Sistem guzel gozukuyor herhangi bir uyumsuzluk olacagini sanmam.
inventusa gelince bende sistem toplayacağım icin cok arastirdim.
Hesapli ve guvenilir bir site olduguna kanaat getirdim.
Musteri temsilcileri, teknik servisleri cok cana yakin insanlar.
Gonul rahatligi ile sistemi inventustan butun parcalari topluyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…