i5 6400 + R9 380 Tabanlı Sistem Kaç Watt Tüketir ?

i5 6400'ün içinde HD530 var i5 6402p'de ise HD510 var. Ancak 6402p'nin işlem gücü daha fazla bu yüzden eğer ekran kartı alınacaksa i5 6402p öneriyorum.

O PSU'yu önermem. Çok düşük Watt değerleri veriyor o seri.

Bence kasadan kısmak daha iyi olur. i3 6100 tahminimce RX480 ile darboğaz yapar.

Peki sistem uygun oldu mu sizce ? R9 380 çıkarılıp RX 480 eklenecek fiyatı 800-900 TL arası olursa. Siz ne kasadan ne işlemciden kısma diyorsunuz en kötü bütçe sıkıntısı yaşarsam o gün konu açıp sizlerin düşüncelerini oğrenirim.

@CJack60 öneriniz için teşekkür ederim ancak pencereli kasa olursa daha iyi olur. Pencereli kasa öneriniz varsa onada bakayım.

Zalman Z3 Plus niye önermediniz ? Z1 Neo`da 2 adet fan bulunuyor Z3 Plus`ta 4 tane fan bulunuyor fanın çok olması daha serin yapmaz mı ?

Son düzenleme:
Yan pencere bakımından hoşuma gitti ancak 2 fan bulunması onu seçmeme engel oldu 2 fan daha yavaş soğutmaz mı ? Dark N10 için hem kötü hem iyi yorumlar okudum ondan biraz kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…