i5 6400 + R9 380 Tabanlı Sistem Kaç Watt Tüketir ?

@Burri_06 öneriniz için teşekkür ederim. Bütçemde sorun yaşamazsam Dark N10 ve Corsair Builder 550 Watt almayı planlıyorum ancak sorun yaşarsam Aerocool GT Black Edition 500 Watt alayım diyorum. Peki uzun zaman derken tahmini olarak zaman verebilir misiniz ?

Sinerji bilgisayar üzerinden önerir misiniz ? Nasipse sistem elime gelince fan takma yüzünden sisteme zarar veririm diye içimde korku var bu yüzden sinerjiden önerir misiniz ?

@FurkanEmir41 teşekkür ederim bende ilk başta onları düşündüm. Güç girişleri filan varmış o yüzden korku oluştu yanlış takarım sisteme zarar veririm gibisinden tekrardan teşekkür ederim.

Güç girişini yanlış takarsanız bir şey olmaz ki zaten yanlış takma ihtimaliniz yok. İttirirsiniz girer girmezse yanlış yere takıyorsunuzdur ki fan girişleri anakart kitapçığında belirtilir. Sistemi satın alırken not bırakma kısmına yan tarafa 14 cm' lik fanı ön tarafa da 12 cm' lik fanı takmalarını belirtin.

Teşekkür ederim. Nasipse alacağım zaman Aerocool GT Black Edition kasayı kullanacaksam not olarak eklerim.

Yıl veya yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…