Yeter artar ama 550W daha kaliteli bir PSU tavsiye ederim. Eğer kasa Psu birlikte alıyorsanız Spec-05 aldım daha yeni onu tavsiye ederim ama sadece PSU ise 550W 80+ sertifikalı bilinen bir markanın cihazını alın.
Yeter artar ama 550W daha kaliteli bir PSU tavsiye ederim. Eğer kasa PSU birlikte alıyorsanız SPEC-05 aldım daha yeni onu tavsiye ederim ama sadece PSU ise 550W 80+ sertifikalı bilinen bir markanın cihazını alın.
Ekran kartı eline geçtiğinde test edersin, Kapanma, görüntü gitmesi gibi sorunlar ile karşı karşıya kalmaz isen, değiştirmene gerek kalmaz. PSU üzerinde etiket olması lazım. Onun fotoğrafını atar mısın?
Yeter artar ama 550W daha kaliteli bir PSU tavsiye ederim. Eğer kasa Psu birlikte alıyorsanız Spec-05 aldım daha yeni onu tavsiye ederim ama sadece PSU ise 550W 80+ sertifikalı bilinen bir markanın cihazını alın.