i5 6400 RX 570 sisteme 650W PSU yeter mi?

miraceren

Centipat
RAM 8 GB.
İşlemci i5 6400.
Ekran kartı yeni alacağım RX 570.
Anakart H110M K.
PSU kasayı açtığımda üstünde ezcool 650W yazıyordu.

Yeter artar ama 550W daha kaliteli bir PSU tavsiye ederim. Eğer kasa Psu birlikte alıyorsanız Spec-05 aldım daha yeni onu tavsiye ederim ama sadece PSU ise 550W 80+ sertifikalı bilinen bir markanın cihazını alın.

Yeter artar ama 550W daha kaliteli bir PSU tavsiye ederim. Eğer kasa PSU birlikte alıyorsanız SPEC-05 aldım daha yeni onu tavsiye ederim ama sadece PSU ise 550W 80+ sertifikalı bilinen bir markanın cihazını alın.

EZCOOL X-950 650W MAVİ LED FANLI MidT ATX Gaming KASA hocam kasanın içinde direkt var PSU galiba. Bu benim 4yıllık kasam ama pek anlamıyorum.

Yeter artar ama 550W daha kaliteli bir PSU tavsiye ederim. Eğer kasa Psu birlikte alıyorsanız Spec-05 aldım daha yeni onu tavsiye ederim ama sadece PSU ise 550W 80+ sertifikalı bilinen bir markanın cihazını alın.

hocam var bende ezcool kasa içindede 650w eğer yeterse yeni bir şey almıycam masraf çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…