i5 6400 RX 6500 XT Rust düşük FPS

Rht01

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
WD Green 500GB
Ekran kartı
XFX RX 6500XT
Anakart
B150M GAMING PRO
İşlemci
i5 6400
Sistemim Rust'ta medium ve Low ayarlarda 50 60 FPS maksimum alabiliyor. İnternette ise bu FPS 100 civarı geziyor. Bu durum canımı çok sıktı ve oyunu iade etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilir mi?

Hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz? Yükü ekran kartına vermeniz gerekli yoksa işlemci darboğazı yaşarsınız.

Rust optimizasyon sorunlu bir oyun. i5 6400 burada yetersiz kalıyor ve darboğaz oluyor. GTX 1060 ile yapılan testlerde bile doğru düzgün besleyememiş kartı.

Kanka drop çok yiyorum o neden peki RAM 16 GB.
Oyun içerisinde işlemci kullanımın % kaç oluyor? Q9400-GT 1030-8 GB RAM sistemdeyken işlemci darboğazı yiyordum ve aşırı drop yiyordum. İşlemci kullanımı %100 iken ekran kartı %10 ile %20 arasıydı. Ondan kaynaklanabilir. Oyun içindeyken işlemcinin % kaç olduğunu atar mısın?

Kanka drop çok yiyorum o neden peki RAM 16 GB.

Oyunu windowed yapınca hem FPS arttı hem de droplar yok oldu.

Evet bahsettiğim gibi CPU kullanımı %100 şu anda.

Pencereliyken ne kadar sarar bilemem. Grafiği yükseltip tam ekran yapmayı dener misin?

Bir şey değişmedi yine droplar ve 50 40 FPS.

Bir şey değişmedi yine droplar ve 50 40 FPS.

En iyisi pencerelide oynamak. Peki oyun pencerelideyken tam ekran gibi göstermek için bir şey yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…