Çözüldü i5 6400 Sistem kapanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast RGB 3600 Mhz CL17 2x8
SSD veya HDD modeli
Crucial BX500 480 GB
Ekran kartı
GTX 1060 3 GB
Anakart
MSI H110-M PRO-VD PLUS
İşlemci
i5 6400
Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum.
Moderatör konu başlığını değiştirmiş. Sistemi normal bir şekilde kapatmaya çalışınca kasanın fanları LED'leri açık kalıyor ve beklesemde kapanmıyor.

Son düzenleme:
Fişi çekebilirsin ve biraz daha aç konuyu.

Başlat menüsünden normal bir şekilde bilgisayarı kapat butonuna tıklıyorum. Kapatılıyor ekranı geliyor sonra ekran ve ekipmanlar gücü kesiliyor. Fakat kasanın LED'leri ve fanları açık kalıyor.

Fişi çek ne istiyorsun.

Hocam PSU zaten öyle çok iyi bir şey değil yanmaması adına fişten çekmiyorum basılı tutarak kapatıyorum fakat öyle uğraşamam başka yolu vardır illaki.

Başlat menüsünden normal bir şekilde bilgisayarı kapat butonuna tıklıyorum. Kapatılıyor ekranı geliyor sonra ekran ve ekipmanlar gücü kesiliyor. Fakat kasanın LED'leri ve fanları açık kalıyor.

Hocam PSU zaten öyle çok iyi bir şey değil yanmaması adına fişten çekmiyorum basılı tutarak kapatıyorum fakat öyle uğraşamam başka yolu vardır illaki.

Hocam şimdi bilgisayar yanımda değil ama anlatmaya çalışacağım. Denetim Masası'na girin, güç seçeneklerine girin, şimdi solda birden fazla seçenek olması lazım hangisiydi ya. Hepsine teker teker bakın hızlı başlatmayı bulun ve onu kapatın. Yukarıdaki mavi şeye bastıktan sonra kapatabiliyorsun.

Hocam şimdi bilgisayar yanımda değil ama anlatmaya çalışacağım. Denetim Masası'na girin, güç seçeneklerine girin, şimdi solda birden fazla seçenek olması lazım hangisiydi ya. Hepsine teker teker bakın hızlı başlatmayı bulun ve onu kapatın. Yukarıdaki mavi şeye bastıktan sonra kapatabiliyorsun.

Diğer konulara bakarak yapmaya çalıştım fakat o seçeneği bulamadım :/ enteresan.

1680292212513.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı