Arkadaşlar, bilgisayarımda gameloop üzerinden PUGB mobile oynarken lobideki değerleri göstericem. Burdaki sorun ne? HDR ayarlarda (Akıcı olsada HDR olsa da hemen hemen aynı) Intel core i5 6400 işlemciye sahibim.
işlemci kullanımım neden yüksek 3 4 yıldır termal macun kullanmıyorum
ben durumu şöyle özetlim obs üzerinden rahat bi şekilde zula videosu çekebiliyodum pubg mobile ın kendine ait video çekme aracıyla videolar da çekebiliyodum 0 kasma gayet akıcı bir şekilde gta 5 dede aynı durum ama sonra kasmaya başladı çektiğim videolar 3 4 yıldır bilgisayarı aldığımdan beri termal macun kullanmıyorum durum bundan dolayı olabilir mi yardımcı olursan cidden çok sevinirim.
İşlemci kullanımım neden yüksek 3 4 yıldır termal macun kullanmıyorum
Ben durumu şöyle özetlim OBS üzerinden rahat bir şekilde Zula videosu çekebiliyordum PUBG Mobile'ın kendine ait video çekme aracıyla videolar da çekebiliyordum 0 kasma gayet akıcı bir şekilde GTA 5 dede aynı durum ama sonra kasmaya başladı çektiğim videolar 3 4 yıldır bilgisayarı aldığımdan beri termal macun kullanmıyorum durum bundan dolayı olabilir mi yardımcı olursan cidden çok sevinirim.
Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!