Elimde bulunan sistemimi güncellemek amaçlı ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Aklımda bir soru var, bu ekran kartı sistemimle uyumlu olur mu? Herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
İ5 6400 işlemcim var RX 580'im var. İşlemci darboğaz yapıyor onu söyleyeyim. Fps dropları vs. oluyor 500w güç kaynağım olduğundan olabilir emin değilim.
İ5 6400 işlemcim var RX 580'im var. İşlemci darboğaz yapıyor onu söyleyeyim. Fps dropları vs. oluyor 500w güç kaynağım olduğundan olabilir emin değilim.
Bu darboğaz güç kaynağımdan kaynaklanıyor da olabilir. Fps drop yaşanıyor haritanın belli yerlerinde cpu kullanımı arttığı için anlık olarak fps düşmesi oluyor. Yüzde olarak söyleyebileceğimi sanmıyorum.
Bu darboğaz güç kaynağımdan kaynaklanıyor da olabilir. Fps drop yaşanıyor haritanın belli yerlerinde cpu kullanımı arttığı için anlık olarak fps düşmesi oluyor. Yüzde olarak söyleyebileceğimi sanmıyorum.
Cpu kullanımı arttığı için anlık olarak fps düşmesini ben 600W 80 plus ile kuratacağımı düşünüyorum birkaç tane izlediğim videoda ve forumlarda sıkıntı yaşamayacağımı , yaşasam bile ram takviyesi ile halledebileceğimi söylediler.
İncelediğim kadarıyla ikiside aynı kart, ucuz olanı almasın. 2000TL bandına çıkacaksan zaten o fiyatlara RX590 alırsın. O fiyatı o karta vermek anlamsız.
İncelediğim kadarıyla ikiside aynı kart, ucuz olanı almasın. 2000TL bandına çıkacaksan zaten o fiyatlara RX590 alırsın. O fiyatı o karta vermek anlamsız.
Teşekkürler yorumun için.590 düşündüm fakat 580 alırken bile darboğaz şüphesiyle hareket ediyorum 590'da kesinlikle darboğaz yapacağını düşündüğüm için hiç tercihlerimin arasına koymadım.