i5 6400 Sistem Toplama

ferhat.kaya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ekran kartını yazın alacam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütcen nedir? Oyun için kullanacaksan bunları alma derim. Zen işlemciler piyasaya çıkıncaya kadar paranızı Dolar olarak biriktirin. Çıktığı zaman tutulursa AMD Zen toplayın.

Bütcen nedir? Oyun için kullanacaksan bunları alma derim. Zen işlemciler piyasaya çıkıncaya kadar paranızı Dolar olarak biriktirin. Çıktığı zaman tutulursa AMD Zen toplayın.
Bütçem 1900 TL şuanda param yok zaten stajdan aldığım parayla taksit taksit vermeyi düşünüyorum ?
Oyun için kullanacam cs go gta gibi oyunları oynarım. Birde AMD Zen işlemciler 500 ile 600 dolar arasında olacak benim bütçem yetmez.

Siz bilirsiniz bütce kısıtlıysa bu sistem iyidir. Benim bildiğim kadarıyla ucuz Zen işlemciler de olacak.

Siz bilirsiniz bütce kısıtlıysa bu sistem iyidir. Benim bildiğim kadarıyla ucuz Zen işlemciler de olacak.
Olabilir pek bir bilgim yok sadece duyduklarımdan söylüyorum 500 600 dolar arasında olacağını. Benim aslında konu açma sebebim anakarttan dolayı ilerde sıkıntı yaratır mı yani ben buna yazın ekran kartı olarak rx 470 yada 480 takabilir miyim ?

Takarsın ama verimsiz olur. Forumda konu vardı buna benzer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…