i5 6400 Sistem Toplama

hayır sıkıntı yaratmaz takabilirsiniz. İşlemcinizde o kartları rahatlıkla besler. 8 gb lık ram takviyeside yaparsanız güncel oyunlarda sorunsuz kullanırsınız. Yalnız anakartın hdmı çıkışlı olan versiyonunu alırsanız daha iyi olur aralarında 15 tl fark var aynı marka model anakart.

Ekran kartını yazın alacaksanız, diğer parçalarıda yazın alın. Belki dolar düşer, yeni parçalar gelir, bütçenizi biraz nebze de olsa arttırırsınız o zamana kadar. Zaten, büyük ihtimalle yaz kampanyaları da olur.

Niye HDMİ alayım VGA girişi var monitör de VGA yazın hem ekran kartı hemde monitörü değiştireceğim. HDMİ girişli almam bir farklılık olur mu ?

Yaza daha çok var açıkçası beklemek istemiyorum. Doların da düşecek gibi durmuyor yani düşeceğini düşünmüyorum.

bence bu sisteme gtx 960 yada rx 460 gide daha fazlasının işlemcin için yüksek kalıcağını düşünüyorum bendede buna benzer bir sistem var i6500 lü 960 ile kullanıyorum gta5 çoğu ayarda full battlefield yüksekte 60 fps alıyor

İ5 6400 için gtx 960 çok hafif kaçar. Bende msi gtx 960 kullanıyorum ama kullandığım için önermek yanlış olur. Rx 470 rx 480 gtx 1060 daha uygun.

İ5 6400 için gtx 960 çok hafif kaçar. Bende msi gtx 960 kullanıyorum ama kullandığım için önermek yanlış olur. Rx 470 rx 480 gtx 1060 daha uygun.

tabi ben ileride gtx 1060 civarı birşey takıp rahat edeceğim. tabiki buradaki önerim işlemciden para koparmaya çalışmamak olacaktır. yeni nesil bir i5 her işi görür

haklısınız gtx 96p ne kafayla önerdiysem artık idare eden bir ekran kartı ama gtx 106p almak varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…