i5 6400 Tabanlı Sistem Toplama

Nerveux

Hectopat
Daha fazla  
Bu bilgisayar ile LOL, CS:Go tarzı oyunlar oynamak istiyorum. Daha sonra 120 GB SSD ve aynı ramdan 1 tane daha eklemeyi düşünüyorum. Şimdiden yorumlarınızı için hepinize teşekkür ediyorum. İyi günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye daha iyisi toplanabilir.

Bütçeni belirt daha iyisini toplayalım. O parayı bu sisteme harcarsan gerçekten yazık olur birincisi. İkincisi de aynı parçalar Webdenal-Sinerji gibi siteler de daha uygun fiyatları, burada fiyatlar yüksek, kazıklanma boşuna.

O anakart nedir canım kardeşim? O paraya R9 380X bile sığdırılır darboğaz yapmadan.

Bütçe 2400 TL.

O anakart nedir canım kardeşim? O paraya R9 380X bile sığdırılır darboğaz yapmadan.
Kardeşim sen anakart bir işe yaramıyor sanıyorsun herhalde 100 liraya mı alayım nedir yani ?

Kardeşim Bursa'da oturuyorum ve sitelerden alışveriş yapmaya karşıyım elden almak istiyorum..

Böyle bir sistem olabilir. Aynısını bende almayı düşünüyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-02-23-22-37-40.png
    100,1 KB · Görüntüleme: 309
Neredeyse ekran kartıyla aynı para bir anakart kullanmak akıl erdirilecek bir şey değil. Bunun bazooka'sı var, H110M'i var, kısacası var da var sen ekran kartını yükseltmelisin ki daha yüksek verim alabilesin. Veyahut madem bu kadar çok biliyorsun neden buraya konu açma gereği duydun? Onu da anlayabilmiş değilim. İlerde şu ayarları keşke daha yüksek yapabilseydim veya daha çok fps alsaydım dememen için söyledim. Ama senin bileceğin şey bilgili arkadaşım. İyi akşamlar.

Tamam kardeşim madem o kadar iyi biliyorsun bütçe 2400 TL. Topla at buraya bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…