M meliherencicen Kilopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #1 Merhabalar, bu sistemi topladım daha sonra da RX 480 takmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim? Sipariş verdim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2016
Merhabalar, bu sistemi topladım daha sonra da RX 480 takmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim? Sipariş verdim.
Tristan23 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 3.491 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2016 #2 Hayırlı olsun hocam. Gayet güzel bir sistem olmuş. Mavi ekransız, bol fpsli günler.
P PirateKing Hectopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #3 Kasa tercihi başka yönde yapılabilir.
KS KS M meliherencicen Kilopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #4 PirateKing dedi: Kasa tercihi başka yönde yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Neden? Bu kasayı kullananlar genellikle memnunlar. Tercih etme sebebim bu yüzden. Varsa bir tavsiyeniz hala değiştirebiliriz. Montaj henüz yapılmadı.
PirateKing dedi: Kasa tercihi başka yönde yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Neden? Bu kasayı kullananlar genellikle memnunlar. Tercih etme sebebim bu yüzden. Varsa bir tavsiyeniz hala değiştirebiliriz. Montaj henüz yapılmadı.
Tristan23 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 3.491 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2016 #5 meliherencicen dedi: Neden? Bu kasayı kullananlar genellikle memnunlar. Tercih etme sebebim bu yüzden. Varsa bir tavsiyeniz hala değiştirebiliriz. Montaj henüz yapılmadı. Genişletmek için tıkla... Kasa fiyat/performans olarak gayet iyi bir kasa hocam. Değiştirmenize gerek yok.
meliherencicen dedi: Neden? Bu kasayı kullananlar genellikle memnunlar. Tercih etme sebebim bu yüzden. Varsa bir tavsiyeniz hala değiştirebiliriz. Montaj henüz yapılmadı. Genişletmek için tıkla... Kasa fiyat/performans olarak gayet iyi bir kasa hocam. Değiştirmenize gerek yok.
M. Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #6 Öncelikle hayırlı olsun. Acaba hangi siteden sipariş verdiniz?
KS KS M meliherencicen Kilopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #7 M. Samet dedi: Öncelikle hayırlı olsun. Acaba hangi siteden sipariş verdiniz? Genişletmek için tıkla... Sinerji.
M. Samet dedi: Öncelikle hayırlı olsun. Acaba hangi siteden sipariş verdiniz? Genişletmek için tıkla... Sinerji.
M. Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #8 Bunlar KDV'siz fiyatlar galiba.
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #9 Gayet güzel bir sistem hayırlı olsun.
Apathetic Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #10 Güç kaynağı güvenilirmidir acaba kullanan var mı? Bende almayı düşünüyorum da.