P PirateKing Hectopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #11 Dark kasalar pek tavsiye edilmiyor. Önerim Zalman Z3 Plus.
KS KS M meliherencicen Kilopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2016 #12 Apathetic dedi: Güç kaynağı güvenilirmidir acaba kullanan var mı? Bende almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Gelince yorumlayabilirim, salı günü elimde olur büyük ihtimalle. PirateKing dedi: Dark kasalar pek tavsiye edilmiyor. Önerim Zalman Z3 Plus. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim, Z3 Plus'u düşündüm ama içindeki güç kaynağı bana güven vermedi. Değiştirsem daha maliyetli oluyordu.
Apathetic dedi: Güç kaynağı güvenilirmidir acaba kullanan var mı? Bende almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Gelince yorumlayabilirim, salı günü elimde olur büyük ihtimalle. PirateKing dedi: Dark kasalar pek tavsiye edilmiyor. Önerim Zalman Z3 Plus. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim, Z3 Plus'u düşündüm ama içindeki güç kaynağı bana güven vermedi. Değiştirsem daha maliyetli oluyordu.
Apathetic Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2016 #13 meliherencicen dedi: Gelince yorumlayabilirim, salı günü elimde olur büyük ihtimalle. Siparişi verdim, Z3 Plus'u düşündüm ama içindeki güç kaynağı bana güven vermedi. Değiştirsem daha maliyetli oluyordu. Genişletmek için tıkla... Sinerji'den alışveriş deneyiminizle beraber yorumunuzu bekliyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
meliherencicen dedi: Gelince yorumlayabilirim, salı günü elimde olur büyük ihtimalle. Siparişi verdim, Z3 Plus'u düşündüm ama içindeki güç kaynağı bana güven vermedi. Değiştirsem daha maliyetli oluyordu. Genişletmek için tıkla... Sinerji'den alışveriş deneyiminizle beraber yorumunuzu bekliyorum. Hayırlı olsun şimdiden.