İ5 6400 ve GTX 1050 Ti ile Mining yapılabilir mi?

299712

Decipat
Merhabalar yakında bir sistem alacağım:

GTX 1050 Ti 4 GB i5 6400 ve 8 GB RAM toplam 3400 TL'ye alacağım. GTX 1050 Ti ile mining yapılır mı?
Geçimiş konulara baktığımda bazı arkadaşlar turtle coin kazıp günlük 20-25 TL gibi bir kazanç elde ettiklerini söylemiş. Sizce GTX 1050 Ti ile bu mümkün mü?
Mining yapılır mı yapılırsa hangi coinler kazılabilir ve kaç TL kar getirir?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazanç elde edebileceğim bir coin yok mu?
Günlük o kadar parayı ancak 2 tane GTX 1660 Ti ile kazanabiliyorsunuz. Kendim bir hafta önce GTX 1050 Ti ile mining yapmayı denemiştim ve getirisi aylık 140 TL civarıydı. Gücünü 63 W civarına kısmıştım. Aylık faturaya 20 TL gibi etkisi olur. Raven Coin kazabilirsiniz.

Günlük o kadar parayı ancak 2 tane GTX 1660 Ti ile kazanabiliyorsunuz. Kendim bir hafta önce GTX 1050 Ti ile mining yapmayı denemiştim ve getirisi aylık 140 TL civarıydı. Gücünü 63 W civarına kısmıştım. Aylık faturaya 20 TL gibi etkisi olur. Raven coin kazabilirsiniz.

Günlük ne kadar getiriyor?

Ülkede herkes 3-5 demeden yolunu bulmaya çalışıyor, tuhaf bir devirdeyiz. 😂

Attığın taş ürküttüğün kuşa değmez dostum, oyun oyna mis gibi, serileri bitir. Dışarıdaki hayat pek yaşanacak gibi değil zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı