İ5 6400 ve GTX 960 Kaç Yıl Dayanır?

ErenKsrga

Hectopat
Daha fazla  
İ5 Skylake 6400 ve GTX 960 kaç yıl dayanır arkadaşlar 5 6 yıl sonraki oyunları mediumda açsa bile yeter bana sizce kaç yıl gider bana ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oldukça yararlı bir soru; fakat amaç ne amaç önemli. Mesela belli bir oyun var mı sürekli oynadığın ve o oyunun geleceğine göre mi yoksa genel olarak çok oynanan oyunların gelecekteki hali mi?
Kendi oynadığım oyundan örnek vereyim World of Tanks şu an GTX960 ve i56400 1080p ayarlarda modsuz 50-60 fpsde 2 yıl rahatlıkla götürür. Çünkü oyunun geçmişine bakıldığında ve sisteminde çok fazla değişiklik yapılacak bir oyun değil. En fazla HD modelleme ve haritalarda detaylandırma yapılabilir. Dolayısıyla uzun vadede her yıl ayarları biraz daha kısarak 4 yıl oynananacak düzeyde tutacaktır.
Diğer oyunlar için bir fikrim yok ama genel bir fikir vermesi açısından yararlı olur umarım.

İlk 1-2 sene high 3. sene medium 4. sene low-medium 5. sene lowda açar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…