i5 6400 ve GTX950 Sistem

upload_2016-5-19_13-44-34.png
Bunu alırım sıkıntı değil. Yarın gidip alırım.
 
Ekran kartını ASUS değilde MSİ yada EVGA alın hocam. HDD olarak WD Blue tercih etmelisiniz. Dediğiniz oyunları da rahatlıkla oynarsınız zaten. Bunun dışında ekipmanlara çok para gitmiş bence o kadar para vermeyin şimdilik. Bir süre idare edebileceğiniz ürünleri kullanıp sonra ekipman alırsınız. Eğer vatandan almak zorunda değilseniz alternatif.
eksenbilgisayar
upload_2016-5-19_15-4-40.png
 
Vatandan dediğim sistemi almayı kararlaştırdım. Teşşekürler Tristan baya ilgilendin :) Fotoğraflarını atacam.
 
Günaydın hocam. Ya şimdi hepsini toplu alayım diyorum anlatabildim mi? Zaten hiçbir ekipmanım yok, belki oraya gittiğimde değiştirebilirim fikrimi genede çok teşekkür ederim. :)

Merhaba hocam rahatsız ediyorum, yarın gidip alıyorum büyük ihtimalle fotoğrafları bekleyin... :)

Tristan23 hocam sistemi aldım. G103 dışında tüm sistem aynı kasa Xigmatek Asgard 500W fotoğraflar pcye format attıktan sonra atacağım. Büyük MB olduğu için kabul etmiyor sağolsun vatandaki arkadaşlar çok yardım ettiler temiz kurulum yapmışlar tertemiz kasa.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı