i5 6400 ve R7 370 Overwatch'ta FPS düşmesi

JacksonOW

Hectopat
Daha fazla  
Selam,
  • Intel i5-6400
  • MSI Z170A M5 Gaming anakart
  • 8 GB DDR4 3000 MHz (2133 MHz) Kingston Fury
  • MSI 2GB R7 370
  • 750W PSU
Böyle bir sistemim var ve Overwatch adlı oyunu oynuyorum. Son 1 aydan beri aynı anda fazla görsel olunca sabit 144 FPS'im 60 70'lere hatta birden fazla efekt olduktan sonra yani ortada hiçbir şey olmasa dahi bile 40'lara kadar FPS düşme problemi yaşıyorum. Ekran kartımın ısısı 64-70 derecelerde geziyordu. Afterburner'dan ayar yapıp 54-62C sabitledim (boşta 41-54C) sonra sorunum devam etti. İşlemci fazla ısınıyor düşüncesiyle sıvı soğutma sistem aldım 30 40C'lere kadar düştü fakat hala FPS Drop yaşıyorum oyuna girdiğim zaman boş halde veya ana ekranında 4 GB kullanım oluyor genel olarak. Problem tahminen ekran kartında mı olabilir yoksa bir 8'lik RAM daha mi almam gerekiyor? Ayrıca sistemimde bulunan RAM 3000 MHz XMP Mod olmadan 2133 frekansta çalışıyor. Aynı modelden 3000 MHz serisi şu an Türkiye piyasasında bulmak çok zor hatta yok gibi. RAM almam gerekirse 8 GB 2133 MHz (Kingston Fury) aynı model serisi alsam problem yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı