Merhaba arkadaşlar 2300-2600 TL bütçem var. Bu bütçeyi biriktirmek için fırında çalışıyorum. 28 ağustos tarihinde birikmiş olacak. Bir siteden baktım. ''Sinerji.gen.tr.''
Oyun bilgisayarı buldum kendimce, bu bilgisayardan daha iyisi bu bütçeyle toplanır mı? Teşekkürler.
Atıyorum 2500 TL ye alacağın hazır bilgisayarı toplarsan kesin daha ucuza gelir veya daha yüksek parçalar alırsın. Mesela 500 GB HDD yerine 1 TB yada 120 GB SSD yerine 240 gibi. ama uğraşamam dersen oda bir alternatif tabi.
Sistemi tek tek incelediğin zaman bu sistemden daha ucuzunu bulmak zor ancak kasa ne kadar kaliteli onu bir incelemek gerekir. Kendinde toplasan bu sistemi anca bu fiyata gelir öyle büyük farklar yaratamazsın.
Sistemi tek tek incelediğin zaman bu sistemden daha ucuzunu bulmak zor ancak kasa ne kadar kaliteli onu bir incelemek gerekir. Kendinde toplasan bu sistemi anca bu fiyata gelir öyle büyük farklar yaratamazsın.
İnternetten hesaplarsanız tüm sistem ssd dahil 2300 tlye geliyor. Yani her açıdan kendin toplaman daha iyi. Adamlar hayrına mı parçaları toplayıp satıyor onlarındı kârı olmalı.
Aynı parçaları topladığında 2320-2350 aralığında bir fiyat çıkıyor sonuçta montajı da para ile yapan bir firma sinerji ehh tabiki üstüne karlarını koyacaklar ancak o aradaki farktan SSD falan çıkmaz ancak güç kaynağını 80+ 500w yaparsın daha mantıklı olur.
Çok kâr koyulmamış. Tabii sana önerim Sinerji'den toplaman ve montajlattırıp getirmen. Hazır sistem almış gibi olursun ve mutlaka bir parçası daha iyi olur.