R rbl Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 79 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #11 Son olarak bu sistemde karar kıldım nasipse akşam sipariş edeceğim. Sizce ssdde sıkıntı yaşar mıyım? Sistem hakkındaki son düşünceleri alabilirim.
Son olarak bu sistemde karar kıldım nasipse akşam sipariş edeceğim. Sizce ssdde sıkıntı yaşar mıyım? Sistem hakkındaki son düşünceleri alabilirim.
qualityKnowledge Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 540 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2016 #12 Son yolladığınız resimde ki sistem uygundur. Alınabilir, sdd problemi olmaz. Ancak ben SSD'de samsung veya kingston tavsiye ediyorum. Sonradan SSD'im bozuldu diye konu açmayın buraya
Son yolladığınız resimde ki sistem uygundur. Alınabilir, sdd problemi olmaz. Ancak ben SSD'de samsung veya kingston tavsiye ediyorum. Sonradan SSD'im bozuldu diye konu açmayın buraya
R rbl Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 79 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #13 ssd hakkında bilgi verebilecek var mı teşekkürler.
jaxqen Kilopat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 321 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #14 benchmark testlerinde samsung 850 evo kingston'a fark atıyor. Login with a Personal Account - UserBenchmark samsung öneririm. harika bir ssd sorunsuz kullanıyorum.
benchmark testlerinde samsung 850 evo kingston'a fark atıyor. Login with a Personal Account - UserBenchmark samsung öneririm. harika bir ssd sorunsuz kullanıyorum.
Tristan23 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 3.493 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2016 #15 Bu bütçeye çıkmışken bari 6600k alın hocam.
R rbl Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 79 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #16 6600k işlemci soğutucu demek. Fazladan para vermek demek işlemciye. Ssd samsung çok pahalı. Ne farkı vardır ki bunun ile.
6600k işlemci soğutucu demek. Fazladan para vermek demek işlemciye. Ssd samsung çok pahalı. Ne farkı vardır ki bunun ile.