İ5 6400 ve RX 470 Oyuncu Sistemi

goowz00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yarın topladığım sistemin siparişini vericeğim son olarak sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum. Sisteme uygun olmayan parçalar varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

image.jpg
image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam RX 480 ile RX 470 arasında kararsız kaldım. RX 480 8 gb mı 4 gb mı almalıyım ? İşlemciyi değiştirmeme gerek var mı ? Başka ne yapabilirim önerilerin için teşekkürler.

Aralarında aman aman bir performans farkı yok ve RX 480 alsanız bile 4GB alın. Gtx 1080 bile ancak 4k ultra da bazı oyunlarda kullanabiliyor belleğin tamamını. Siz Full HD oyun oynayacağınız için 4GB yeterli olacaktır. Bellek miktarı çizim gibi işlerde işe yarıyor diye biliyorum. Mesela 30 GB belleğimiz olsa daha fazla performans alamazsınız oyun bu belleği kullanmadıktan sonra :)

Aralarında aman aman bir performans farkı yok ve RX 480 alsanız bile 4GB alın. Gtx 1080 bile ancak 4k ultra da bazı oyunlarda kullanabiliyor belleğin tamamını. Siz Full HD oyun oynayacağınız için 4GB yeterli olacaktır. Bellek miktarı çizim gibi işlerde işe yarıyor diye biliyorum. Mesela 30 GB belleğimiz olsa daha fazla performans alamazsınız oyun bu belleği kullanmadıktan sonra :)
4 gb ile 8 gb aynı fiyat o yüzden soruyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı