i5-6400 ve RX-470 Sistem Toplama

Carl Johnson

Kilopat
Daha fazla  
Topladığım sistem hakkında öneri ve gorüşlerinizi alabilir miyim? Bütçem 2500 lira.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci güçlü, anakart bayat. "B" serisi bir anakart seçmenizde fayda var. PSU'nun verimliliği nasıl ve diğer özellikleri bunları da bir araştırın. HDD olarak 7200Rpm hızında dönen bir sabit disk seçin. ASUS Strix önermiyorum bütçen dar zaten. Samsung 750 veya 850 SSD'leri tercih edebilirsin.

Harddiski günlük kullanım diski seçmemişsiniz. Yanlış olmuş.
Anakart zayıf, ram ise tek modül..

Önerileriniz için teşekkür ederim fakat ben işlemciyi ve ekran kartını değiştirmeyi düşünmüyorum.

Ancak kasayı değiştirmek zorundasınız. O kasadaki PSU'da 6 pin PCI-E çıkışı var ancak ekran kartında 8 pinlik bir güç girişi var. Onun dışında anakart zayıf olsa bile sıkıntı çıkarmayacaktır. Ancak bütçeniz varsa tabiki B serisi daha iyi olur. SSD'yi Samsung 750 EVO seçerek bir miktar bütçe artırıp anakartı B serisine yükseltebilirsiniz. Disk olarak da 7200RPM almanızı tavsiye ederim kesinlikle. WD Blue 1TB veya Seagate Barracuda 1TB bakabilirsiniz.

Kasa için öneriniz var mı ?

Sistemi güncelledim şimdi nasıl olmuş ?

SSD'yi saymazsak aynı fiyata

Kasa için öneriniz var mı ?

Sistemi güncelledim şimdi nasıl olmuş ?

Eki Görüntüle 191998

SSD'yi saymazsak aynı fiyata
Kasa olarak bunu da tercih edebilirsiniz:
EVEREST RAMPAGE 88 GAMING 600W SİYAH USB 3.0 MidT ATX KASA
Veya bu ikisini:
Aerocool GT Black Edition 2x USB, 1 Fanlı, Mid-Tower Siyah Kasa
Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı
Karar size kalmış. SSD sonradan da eklenebilir. Veya Sandisk SSD Plus 120GB'a bakabilirsiniz. 110-120TL arası bir fiyatı mevcut.
Yukarıda arkadaşların da dediği gibi B serisi bir anakart daha iyi olurdu. Ancak sistem bu anakartla da hiçbir sorun çıkmadan çalışacaktır.
Şuanki haliyle gayet güzel diyebilirim kısacası

Güç kaynağı 80+ Bronz sertifikalı olmalı aksi takdirde sıkıntı yaşayacaksınız. Deep Cool Smarter kasa alabilirsiniz bütçe aşmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…