M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2016 #21 Hocam nedenini bilmiyorum. [emoji20] Oyunlarda V-Sync'i 75 Hz yaparsanız pek fark olmaz sanırım.
M meteoffical Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #22 M. Samet dedi: Hocam nedenini bilmiyorum. [emoji20] Oyunlarda V-Sync'i 75 Hz yaparsanız pek fark olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... Afterburner i açamadım oyunda belki öyle bi ayar vardır menüde sürücü güncel mi acaba W10 güncellemesini yaptım sadece
M. Samet dedi: Hocam nedenini bilmiyorum. [emoji20] Oyunlarda V-Sync'i 75 Hz yaparsanız pek fark olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... Afterburner i açamadım oyunda belki öyle bi ayar vardır menüde sürücü güncel mi acaba W10 güncellemesini yaptım sadece
9 93İbrahimEmre93 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #23 meteoffical dedi: SSD alamadım maddi durumdan dolayı bir üst posta belirttim. İlk postu ben düzlenleyemiyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Almadıysan daha iyi para biriktirip 300TL ye alırsın Sistemin hayırlı olsun bu arada.
meteoffical dedi: SSD alamadım maddi durumdan dolayı bir üst posta belirttim. İlk postu ben düzlenleyemiyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Almadıysan daha iyi para biriktirip 300TL ye alırsın Sistemin hayırlı olsun bu arada.
İ İnpyjamas Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #24 meteoffical dedi: Hocam FreeSync açamıyorum bir türlü. Monitörde freesync aktif etme erişilemez durumda. Ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Display Port kablosu gerekiyor diye biliyorum. Fakat monitör ile birlikte gelmiyor.
meteoffical dedi: Hocam FreeSync açamıyorum bir türlü. Monitörde freesync aktif etme erişilemez durumda. Ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Display Port kablosu gerekiyor diye biliyorum. Fakat monitör ile birlikte gelmiyor.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #25 Sanırım HDMI ile de oluyor.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #26 O monitör ile freesync özelliğini ve 75hz aralığını kullanmak istiyorsanız displayport bağlantısını kullanmanız gerek.
O monitör ile freesync özelliğini ve 75hz aralığını kullanmak istiyorsanız displayport bağlantısını kullanmanız gerek.
M meteoffical Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2016 #27 93İbrahimEmre93 dedi: Almadıysan daha iyi para biriktirip 300TL ye alırsın Sistemin hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Bakalım hele burslar yatsın da bi İnpyjamas dedi: Display Port kablosu gerekiyor diye biliyorum. Fakat monitör ile birlikte gelmiyor. Genişletmek için tıkla... M. Samet dedi: Sanırım HDMI ile de oluyor. Genişletmek için tıkla... Barış Tolon dedi: O monitör ile freesync özelliğini ve 75hz aralığını kullanmak istiyorsanız displayport bağlantısını kullanmanız gerek. Genişletmek için tıkla... http://www.amd.com/Documents/freesync-hdmi.pdf Şu modellerin haricinde DP gerekiyormuş... Birde bu masraf çıktı... MSI Afterburneri nasıl açacağım oyunlarda? Ekran kartında CW çıktı, yarın Vatan bilgisayar a götürüp değişim isteyeceğim. Bu arada resimleri atmayı unutmuşum şimdi yüklüyorum.
93İbrahimEmre93 dedi: Almadıysan daha iyi para biriktirip 300TL ye alırsın Sistemin hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Bakalım hele burslar yatsın da bi İnpyjamas dedi: Display Port kablosu gerekiyor diye biliyorum. Fakat monitör ile birlikte gelmiyor. Genişletmek için tıkla... M. Samet dedi: Sanırım HDMI ile de oluyor. Genişletmek için tıkla... Barış Tolon dedi: O monitör ile freesync özelliğini ve 75hz aralığını kullanmak istiyorsanız displayport bağlantısını kullanmanız gerek. Genişletmek için tıkla... http://www.amd.com/Documents/freesync-hdmi.pdf Şu modellerin haricinde DP gerekiyormuş... Birde bu masraf çıktı... MSI Afterburneri nasıl açacağım oyunlarda? Ekran kartında CW çıktı, yarın Vatan bilgisayar a götürüp değişim isteyeceğim. Bu arada resimleri atmayı unutmuşum şimdi yüklüyorum.