i5 6400T sistemde GTA V'de FPS nasıl arttırılır?

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
GTA 5'te 1080p onarken 28-29 FPS oynuyorum. Bu da oyun zevki vermiyor. Çözünürlük düşürünce gözüm ağrıyor görüntü bulanıklaşıyor. Nasıl arttıracağımı söylerseniz sevinirim. Tüm FPS arttırmalara baktım ama işe yaramıyor. Hep aynı 20FPS'lerde

Buradaki Quick CPU ayarını yaptım ESC basıp ayar yaparken takılmaya başladı bunu yaptıktan sonra. (Aynılarını yaptım)

Eski ayarlarımı da hatırlamıyorum. Güzel bir ayar önerirseniz sevinirim. Hem Quick CPU için hem de GTA V için.

İşlemci Intel i5-6400T
Ekran kartı (vasatın da altı) NVIDIA GT 630

Reis o sistemle pek yüksek FPS alamayacaksin ancak işine yarar belki Advanced Graphics de çözünürlük düşürme vardı onu 0.750 civarı yaparsan görüntü fazla bozulmaz ama daha yüksek FPS alırsın.

Reis o sistemle pek yüksek FPS alamayacaksin ancak işine yarar belki Advanced Graphics de çözünürlük düşürme vardı onu 0.750 civarı yaparsan görüntü fazla bozulmaz ama daha yüksek FPS alırsın.

Öyle yaptım kenarlar tırtıklı oluyor çok kötü gözüküyor. Gözüm zaten bozuk daha da bozulacak. Ama hiçbir imkan yoksa öyle oynarım. FXAA açıyorum FPS düşüyor.

FXAA açtığınız zaman o ayarın bir özelliği kalmayacaktır :D belgelerden gölgeleri kapatabilirsiniz?

FXAA açtığınız zaman o ayarın bir özelliği kalmayacaktır :D belgelerden gölgeleri kapatabilirsiniz?

Hepsini yaptım her şey en düşükte.

Quick CPU ayarı söyleyebilir misiniz? Attığım konudaki arkadaşın dediklerini yaptım. Daha da kötü oluyor CS:GO 10 FPS düştü

Quick CPU ayarı söyleyebilir misiniz? Attığım konudaki arkadaşın dediklerini yaptım. Daha da kötü oluyor CS:GO 10 FPS düştü

Hem FPS düştü hem de drop giriyor saniyelik.

Quick CPU ayarı söyleyebilir misiniz? Attığım konudaki arkadaşın dediklerini yaptım. Daha da kötü oluyor CS:GO 10 FPS düştü.

Hem FPS düştü hem de drop giriyor saniyelik.

Quick CPU hakkında bir bilgim yok maalesef ancak kendi sistemimde olan bir olaydan bahsedebilirim

Ben GTA'yı açmadan önce sistemi yeniden başlatmazsam kasıyor ancak yeniden başlatınca kasma sorunu 1-2 saatliğine ortadan kalkıyor sizde deneyebilirsiniz belki işe yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı