i5 6400T ve RX 550 sistem yükseltme

Makaleler
3
Merhaba sayın Technopat üyeleri. Kısıtlı bir bütçe (maksimum 700 TL) ile bilgisayarıma yeni bir PSU ve ekran kartı almak istiyorum. İkinci el sıfır fark etmez.

Donanım özelliklerim şöyle: Intel i5 6400T, AMD Radeon RX 550, 8 GB RAM, 250W PSU, 1TB HDD, H110M-K anakart, Frisby kasa.

Ekran kartı ve PSU'yu satıp üstüne biraz koyup oluşturacağım bütçeyi. Sizce ne yapmalıyım? Genellikle canlı dersler için kullanıyorum. Bazen oyun oynuyorum fakat istediğim performansı vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sayın Technopat üyeleri. Kısıtlı bir bütçe (maksimum 700 TL) ile bilgisayarıma yeni bir PSU ve ekran kartı almak istiyorum. İkinci el sıfır fark etmez.

Donanım özelliklerim şöyle: Intel i5 6400T, AMD Radeon RX 550, 8 GB RAM, 250W PSU, 1TB HDD, H110M-K anakart, Frisby kasa.

Ekran kartı ve PSU'yu satıp üstüne biraz koyup oluşturacağım bütçeyi. Sizce ne yapmalıyım? Genellikle canlı dersler için kullanıyorum. Bazen oyun oynuyorum fakat istediğim performansı vermiyor.

Tam bütçeniz 700TL ise bir şey öneremem çünkü 500W PSU en az 200TL ve 500TL'ye ekran kartı işe yaramaz ancak bütçe artacaksa 500W PSU RX470 ceya RX570 en kötü RX560 alın.

Çok da iyi bileşenler lazım değil.

Hocam o zaman ne diyeyim 600TL'ye GTX1050 veya RX460 arayın kalan paraya 400W PSU alın daha fazlasına bütçeniz yetmiyor.
Şunları buldum.
Satıcılar vicdana geldi herhalde fiyatlar düşmüş bu ikiliyi alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı