S Saykoboy Hectopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2016 #21 recepcan dedi: Kingston stokta yok Vatan'da. Zaten arkadaşın alacağı RAM'a bakmak daha uygun olmaz mı sence de? Genişletmek için tıkla... Ben zaten olsa kingston alacakdim yok diye eklemedim kingston her zaman 1 numaramdif
recepcan dedi: Kingston stokta yok Vatan'da. Zaten arkadaşın alacağı RAM'a bakmak daha uygun olmaz mı sence de? Genişletmek için tıkla... Ben zaten olsa kingston alacakdim yok diye eklemedim kingston her zaman 1 numaramdif
Onur Saydam Megapat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 930 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525095460 25 Aralık 2016 #22 Neden vatan gibi sorunlu bir şirketten alışveriş yapıyorsunuz ki yüzlerce şikayet var forumda. Alın sinerjiden teknobiyotikten gayet temiz.
Neden vatan gibi sorunlu bir şirketten alışveriş yapıyorsunuz ki yüzlerce şikayet var forumda. Alın sinerjiden teknobiyotikten gayet temiz.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2016 #23 Onur Saydam dedi: Neden vatan gibi sorunlu bir şirketten alışveriş yapıyorsunuz ki yüzlerce şikayet var forumda. Alın sinerjiden teknobiyotikten gayet temiz. Genişletmek için tıkla... Bizzat kendim aldım Vatan'dan sıkıntı çıkmadı. Biraz şans işi herhalde.
Onur Saydam dedi: Neden vatan gibi sorunlu bir şirketten alışveriş yapıyorsunuz ki yüzlerce şikayet var forumda. Alın sinerjiden teknobiyotikten gayet temiz. Genişletmek için tıkla... Bizzat kendim aldım Vatan'dan sıkıntı çıkmadı. Biraz şans işi herhalde.
S Saykoboy Hectopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2016 #24 Ya ben elden alip elden ödeme yapacagim beylikdüzü vatandan o yüzden vatandan bakiyorum