i5 6402p, GTX 1060'a darboğaz yapar mı?

Gökberk Cura

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
i5 6402p işlemci ve MSI H110M Gaming anakart kullanıyorum. 8 GB GSkill 2133 MHz RAM var. Şu anda da üzerinde HD 7950 Sapphire'in 3 GB 384 bit ekran kartı var. Ekran kartını sattım, GTX 1060 Armor 6 GB 192 bit ekran kartını alırsam darboğaz sorunu yaşar mıyım? Tavsiyelere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 sınır o işlemci için. Yeterli.
BF1 Multiplayer gibi işlemciye fazla yüklenen oyunlarda ufak bir miktar darboğaz yapabilir.

Hadi be, üzüldüm. Allah'tan Ryzen'de böyle bir durum yok ;).

Ryzen'lerde hepsi dinamik OC özelliğine sahip. Mesela siz tutup ta 0.5V VCore verdiniz, ihtiyaç durumunda 1,5V gibi bir değer verip ihtiyaç olmadığı zaman indiriyor. Ayrıca Ryzen işlemciler ECC RAM destekliyor.

Neden 1060 6 GB yerine RX 580 8 GB önerdiniz biraz açarsanız memnun olurum. Sistemimi yazdım önerilere ve tavsiyelere açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum GTX 1060 ile RX 580'in DX11 performansları aynı fakat DX12 performansı olarak RX 580 coşuyor. Ayrıca işlemcinizin son sınırı RX 580 8 GB.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı