i5 6402P için ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan Poker1223
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 503
P

Poker1223

Ziyaretçi
Merhaba. Abim ekran kartı alacak, şu anki ekran kartı GT 710, bu anakarta hangi ekran kartları uyumludur onu öğrenmek istiyorum uyumlu olan en yüksek kartı alırım dedi yani 1060'dan başlayıp 2080'e kadar hangileri uyumluysa almayı düşüneceğiz.

Güç kaynağı bilgileri etikette bu yazıyor- "AC 230V 50Hz4'a"

4.jpg
3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU için kasanın yan kapağını açıp üzerinde yazan bilgileri aktarın. Marka PC olduğu için 250-300W koymuşlardır diye tahmin ediyorum. Bu durumda PSU yetersiz, değişmesi lazım.

Ekran kartı olarak RX570 öneririm. PSU olarak 500W kaliteli modellerden öneriyorum, gidip 100 liralık alırsanız sorun yaşarsınız. Bütçe belirteniz daha sağlıklı öneri yaparım.

Ayrıca 2080'e kadar dediğinize göre 2080 alacak bütçeniz var. Bu durumda bu PC'ye yatırım yapmanın gram mantığı kalmıyor. Sıfırdan PC toplamak çok daha mantıklı bir hareket.

PSU için kasanın yan kapağını açıp üzerinde yazan bilgileri aktarın. Marka PC olduğu için 250-300W koymuşlardır diye tahmin ediyorum. Bu durumda PSU yetersiz, değişmesi lazım.

Ekran kartı olarak RX570 öneririm. PSU olarak 500W kaliteli modellerden öneriyorum, gidip 100 liralık alırsanız sorun yaşarsınız. Bütçe belirteniz daha sağlıklı öneri yaparım.

Ayrıca 2080'e kadar dediğinize göre 2080 alacak bütçeniz var. Bu durumda bu PC'ye yatırım yapmanın gram mantığı kalmıyor. Sıfırdan PC toplamak çok daha mantıklı bir hareket.
Teşekkürler yorumunuz için. Yanlış yazdım aslında fiyatları görünce zaten vazgeçtik en fazla 1060 ti alacağız. Varmı bir öneriniz psu için, birde anakarta uyumlu mudur diyelim 1060 ti takacağız?

Başka bir forum arkadaşı Raminizde az ekran kartı için ramde şart dedi doğru mudur bu? ram de almak zorunda mıyım, darboğaz vs olurmu almaz isem

Dosya Ekleri

• 5.png
    5.png
    462,4 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı