Ürünler bunlar toplam 3.859;63 TL ediyor. Kasa toplama da çok bir bilgim yok ürünler uyumlu mu fiyatları nasıl acaba? Anakart, HDD, Güç kaynağı ne almalıyım? Performansı nasıl olur acaba bu bilgisayarın? Gibi sorularım var.
Anakart seçimin yanlış. Monitör aşırı pahalı ve gereksiz olmuş. RAM'ler ileriye dönük olarak 16 GB yapılabilir. İşlemci de bir üst model alınabilir, bu İşlemci de sorun oluşturmaz.
Anakart seçimin yanlış. Monitör aşırı pahalı ve gereksiz olmuş. RAM'ler ileriye dönük olarak 16 GB yapılabilir. İşlemci de bir üst model alınabilir, bu İşlemci de sorun oluşturmaz.
Anakart önerisine acıgıgım, acıkcası 1060 sistem toplamaya calısıyorum önerilerini duymak isterim. monitör olarak da ultra wide istiyorum cunku aynı anda bi kaç şey yaparken gerekli olucak ve tasarımı cok hoş duruyor belki bi alt modeli olan 25" l,k modeli de alabilirim 350 tl daha az.
Kasa gereksiz pahalı. Anakart biraz düşük kalmış. Ramlar 16 GB yapılabilir. GTX 1060 3 GB yerine AMD Radeon RX 480 alınırsa daha iyi olur. Eğer illede o monitörü istiyorum diyorsan aynı modelin 25" olanını alıp bu sistemi almanı öneririm.
Sanırsam 3186₺ gibi bir şey yapıyor. Resimdeki fiyatlara KDV dahil değildir.