Satıldı i5-6402P Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilal Kavak

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
İyi sosyaller! Maddi durumumdan dolayı sistemimi satmak istiyorum. i5-6402P işlemci, 8GB Gskill Aegis RAM,
MSI H110M-PRO VD anakart, Aerocool GT-Black Advance 500Watt USB3.0 kasa, 500 GB Western Digital Cavier Blue + 500 GB Western Digital Cavier Green hafıza, Acer 23" 5Ms Full HD monitör.
Sabit diskler hariç diğer tüm ürünler 25.11.2016 tarihinde alındı. Yine sabit diskler hariç diğer tüm ürünlerin kutusu ve faturaları ilk günkü gibi durmaktadır. Parça satışı yoktur. Fiyat olarak 1700 TL düşünüyorum. Ölücüler teklif dahi atmasın. Mersin içi eldendir. Ayrıca 170 Türk Lirasına aldığım klavye, fare ve mousepad de hediyemdir. İsteyenler için fotoğrafları whatsapp'tan gönderebilirim. İletişim için blackbilal33@gmail.com. Mailleri sürekli kontrol eden birisiyim hemen dönerim merak etmeyin.

Bu fiyata bu PC alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata bu pc alınmaz.
Sıfırını alabilirsiniz. Sanırım şuan ki dolar kuruyla 2100 lira gibi bir şey yapıyor. Kimseye zorla satmıyorum. Ciddi alıcı olursa fiyatı zaten revize edeceğim. Ayrıca 170 liralık klavye, mose ve mousepad hediye ettiğimin tekrar altını çizerim. Son olarak alıcı değilseniz teknolojileri marketlerinde bu fiyata alınmaz diyebilirsiniz; zira orada potansiyel müşterisiniz. Burada ise her ürünün altına yazı yazıp hiçbir şey almayan tiplerden olmuş oluyorsunuz. Zaten yeni üye olmuşsun. Bu seferlik acemiliğine verelim ne diyeyim.

Arkadaş doğru söylüyor. hiç acemilikle alakası yok. 1400'den fazla para verilmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
1600 liradan satılmıştır. Konu kilitlenebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…