i5 6402P sisteme anakart önerisi

Abu!

Hectopat
Makaleler
7
Yer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Merhaba benim MSI B150M Bazooka anakartım var şu an serviste ve pinlerinin 2 tanesi yamuktu benden büyük ihtimalle 200-300 TL para isteyecekler. Bu parayı vermek yerine sıfır anakart almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Önerdiğiniz anakart var mı?

Sistemim:
  • i5 6402p
  • MSI GTX 1060 GAMING X 6G
  • 16 GB(2x8) DDR4 2400 MHz RAM
  • 2 adet 3.5 inç HDD
  • Kasam Dark N10
Sıkıntı çıkmaz anakart boyutu konusunda. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yamuk pinleri düzeltmek kolay. Pinler kopsa bile yeni pin lehimlenebiliyor. Servisten olumsuz yanıt çıkarsa yamuk pinleri 10-30x arası büyüteç ile kendin bile düzeltebilirsin. Ben beceremem dersen deneyimli bilgisayarcılar bunu kolaylıkla yapabiliyor. Anakartın başka problemi yoksa kesinlikle 2 pin yamuldu diye yeni anakart alma.

Anakartta kısa devre var o yüzden gönderdim zaten de CPU Koruyucu takarken yamuldu 2 pin. Önce bir bişey yapmamış gibi konuşacağım pinler ben de sağlamdı falan diye. Eğer diretirler para isterlerse kısa devreyi çözüp yollayın derim burada deneyimli Bilgisayarcı var ona götürüp pinleri düzelttiririm. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…