i5 6402P tabanlı sistem toplama

Buğra Uslu

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
5 gün sonra bu sistemin siparişini vermeyi düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir ? Son olarak bu fiyata daha iyi bir monitör alınır mı ?
- Toplam fiyat : 2447
Anakartı da VH modeli ile değiştireceğim

Ekran Alıntısı.PNG

5 gün sonra bu sistemin siparişini vermeyi düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir ? Son olarak bu fiyata daha iyi bir monitör alınır mı ?
- Toplam fiyat : 2447
Anakartı da VH modeli ile değiştireceğim

Eki Görüntüle 178360
960 yerine rx 470 tercih etmelisin kar ettigin para ilede anakartını b150 serisi kartlarla degisimini tavsiye ederim.

Tercih sizin ama 960 fiyati ile olduğu yeri haketmiyen bir kart. Vatanda gece indiriminde gtx 970 1100 tl' ye kadar düşüyor alternatif olarak düşünebilirsiniz.
Testlere bakarsak gayet iyi bir kart genellikle MOBA ve FPS tarzı oyunlar oynuyorum o yüzden bana yeterli . AMD den çok çektim o yüzden alma taraftarı değilim . Bütçe 2500 TL üstüne çıkamıyorum

Benim önerim Rx 470 alman yönünde kardeşm, bende bekleyeceğim. Rx 470 gtx 960 fiyatına olmasını bekliyorum aslında 750 tl civarı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı