i5 6402P ve GTX 750 Ti Sistemin Oyun Performansı Nasıldır?

Mevo53

Decapat
  • İntel i5 6402P işlemci
  • 8 GB RAM
  • GTX 750 Ti ekran kartı
  • 1 TB HDD
PUBG, GTA 5 gibi oyunları oynayabilir miyim?

Bu oyunları oynayabilirsin ama yüksek ayarlarda zor özellikle PUBG. İşlemcin iyi ama ekran kartının o kadar iyi olduğunu söyleyemem ilerleyen zamanlarda ekran kartı güncellemesi yapman şart olabilir.

• İntel i5 6402P işlemci
  • 8 GB RAM
  • GTX 750 Ti ekran kartı
  • 1 TB HDD
Tabi oynar ya sorman hata
Benim Laptop acer marka ram4 tü 8 yaptim islemcisi 1.70 pentium 3558 ,1168 vga mi neymiş monteli yukseltmek istiyorum buna uyan yuksek islemcili ekran karti varmi ? ekran kartim 2 gb

• İntel i5 6402P işlemci
  • 8 GB RAM
  • GTX 750 Ti ekran kartı
  • 1 TB HDD

Aynı sistem bende vardı.
Pubg de kenar düzeltme yüksek diğerleri en düşükte oynuyordum.50-80 arası fps alıyordum 1440-900 monitörümde.
Msi afterburner kullan biiraz arttırırsan daha rahat olur.

4
Bu oyunları oynayabilirsin ama yüksek ayarlarda zor özellikle PUBG. İşlemcin iyi ama ekran kartının o kadar iyi olduğunu söyleyemem ilerleyen zamanlarda ekran kartı güncellemesi yapman şart olabilir.
Evet şuanlık idarelik aldım 750 ti yi 1050ti ye geçiş yapıcam

İşlemci gayet mükemmel ben İ5 6402P ve GTX960 sistemli internet kafede oyun keyfi yaptım mükemmeldi. Senin sistemde ortalama birşey olur.

GTA V'I 1080P en yüksek ayarlarda oynayabilirsin. PUBG'de 1080p lowda 40-50 FPS alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…