i5 6402P ve GTX 970 sistem toplama

Sadece Türkçe sayfaları gezmiyorum. Ben ayrıca ekran kartından kısmıyorum. Rx470'i öneriyorum. Rx470 ile B150 de bu bütçeye sığabilmekte. Ha arkadaş GTX 970 isterse zaten B150 almak hata olur. Tabii bütçesi varsa ikisini de alabilecek alsın. Ayrıca şu şekilde bir şey var arkadaş işlemcisini ve ekran kartını güncellemek istediğinde bu iki bakımdan da daha iyi olan B150 alması daha mantıklı olur. O zaman neden B150 üretiliyor? B150 ile H110 arasında hiç bir fark yokmuş gibi konuşmayın. Şimdi arkadaş karar verecek. H110 ile GTX 970 mi yoksa B150 ile Rx470 mi. Rx470 ile GTX 970'in arasında performans farkı yok mu var mı anlamış değilim. @Helias 'ın attığı videolarda da göreceğiniz üzere iki testte farklılık göstermiş. Anakart FPS'i arttırıyormuş gibi konuşmuyorum. Bu sistemi güncellemek istediğinde daha güncel bir anakart üzerinde güncelleme yapmak daha iyi olur. Ben tasarıma da bakan birisi olarak B150 öneriyorum. Asıl önemli olan elbette ki performans. GTX 970 Rx470'den güçlüyse H110 ile GTX 970 alabilir ki bu mantıklı olur. Benim izlediğim iki tane test vardı. Burada Rx470'in geçtiğini gösteriyordu. @Helias onlardan bir tanesini atmış zaten.

Ama bu videoda da net bir şekilde GTX 970 geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Ali Gündüz alıyorsanız 1200TL'ye GTX 1060 alın. Daha mantıklı olur.
1200TL'ye Gigabye G1 Gaming ile B150 alabilirsiniz:
Gigabyte GV-N1060G1 GAMING-6GD GTX1060 G1 Gaming 6GB GDDR5 192Bit 16x | sanalmarketim

Sistem:
Intel İşlemci

MSI Anakart

Kingston Bellek

WD Hard Disk

Corsair Güç Kaynağı Ünitesi

Dark Kasa

Webdenal.com sitesinden topladığım bu bilgisayarın ekran kartsız toplam fiyatı:
1650TL
Verdiğim ekran kartıyla beraber toplam:
2900TL
Merak etmeyim içerisinde B150 ve GTX 1060 bulunuyor. İsterseniz MSI , ASUS gibi modelleri de alabilirsiniz. Ben bu siteden toplamınızı öneriyorum. Gerçekten Vatan çok pahalı. Bakın eğer toplayamam diye düşünüyorsanız Sinerji'nin i5 6500 ve GTX 1060'lı bu modelini öneririm.
Sinerji DCK1060 i5-6500 8GB 1TB GTX1060 (Msi)

Salı günü sistemi alacağım peki GTX 970 mi alayım RX 470 mi sence?
RX 470 daha mantıklı gibi duruyor. Fakat ben olsam şöyle bir sistem alırım:

Biraz daha zorlayıp SSD'yi aynı modelin 250 GB olanını almak daha iyi olur bence. Ben 250 GB'lık olanı kullanıyorum zor yetiyor çünkü. 120 GB kullanmak boş alan açısından biraz daha zor olur bence. Bu arada resimdeki kasayı arkadaşım geri kalan bileşenler aynı fakat ekran kartı olarak GTX 1060 Galax ile beraber satın aldı, beraber kurulumunu yaptık, içinde 12V 38A Aerocool VX 500 güç kaynağı ile geliyor. Kasa ve PSU sıkıntı çıkartmadı, hemen kasa olmamış falan diye atlamayın gayet de oluyor, denendi.

Monitörü unutmuşsun.

Hangi site bu ve kapıda ödeme seçeneği var mı ben anca öyle alabilirim.

Hangi site bu ve kapıda ödeme seçeneği var mı ben anca öyle alabilirim.
Kapıda ödeme sanırım yok, site webdenal.com. Madem peşin olarak ödeme yapacaksınız, havale ile de alabilirsiniz. Site güvenli o konuda şüpheniz olmasın. Forumda da aratabilirsiniz. Sistemi aldığınızda yorumlarınızı bekliyorum . Şimdiden hayırlı olsun bakalım nasıl bir sistem alacaksınız merakla beklemekteyim .

Son düzenleme:
Site olarak ebrarbilgisayar.com, sinerji.com, webdenal.com, teknobiyotik.com tercih edilebilir. Tercih edebileceğiniz tüm siteleri yazayım dedim . Hepsiburada.com da önerebilirdim ama oldukça pahalı oluyor.

Site olarak ebrarbilgisayar.com, sinerji.com, webdenal.com, teknobiyotik.com tercih edilebilir. Tercih edebileceğiniz tüm siteleri yazayım dedim . Hepsiburada.com da önerebilirdim ama oldukça pahalı oluyor.

İncehesap, teknobiyotik, bilişimport gibi sitelerde daha uygun fiyat çıkıyor.

Dark N10 5 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Bilgisayar Kasası (DKCHN10)
Aerocool KCAS Serisi 80+ Bronze 600W 45A@12V Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-KCAS600)
INTEL SKYLAKE İ5 6500 3.20HZ 6MB 1151P İŞLEMCİ
SAMSUNG 750 EVO 250GB SSD DİSK - MZ-750250BW
MSI B150M BAZOOKA INTEL B150 2133MHZ DDR4 SOKET 1151 MATX ANAKART (TOTAL WAR WARHAMMER OYUNU HEDİYE )
KINGSTON HX421C14FB2/8 Kingston Hyperx FURY Black 8GB DDR4 2133MHz Bellek
Toshiba 1TB 7200 RPM 32MB Ön Bellek 3,5
VIEWSONIC VX2257-MHD LED MM Monitör 21.5 2ms Siyah

Fiyat: 3250,61

Şahsen benim ailem vadeye karşı ondan bu sitelerden toplayabilirsiniz. HDD fazla marka bilmiyorum herhangi bir 1 tb 7200 rpm alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…