i5 6402p ve R7 250X sistem toplama

Sistemi nasıl buldunuz ?

• Güzel

Oy: 0 0,0%
  • Güzel fakat, şuna ihtiyacı var ....

Oy: 2 18,2%
  • Kötü olmuş

Oy: 9 81,8%

• Oy verenlerin toplamı
    11
Ekran kartı olarak Sapphire R9 380 NITRO GAMING 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı. Monitör bütçeye dahilse SSD'yi çıkarıp, işlemciyi i3-6098P yapıp BenQ RL2240HE 21.5" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Led Oyuncu Fiyatı bu monitörü alabilirsiniz.

Not: Sistem teknobiyotik.com üzerinden toplanmıştır. Ekran kartı sitede pahalı olduğundan dolayı Vatan'dan almanız daha mantıklı olur. Fiyata montaj ve test ücreti dahildir montajı siz yapacaksanız ücretten 35TL çıkartın.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    41,1 KB · Görüntüleme: 82
Hocam bu sistemi dayıma topluyorum 4 çekirdek takıntısı var. 2 çekirdek nasıl 4 çekirdek performansı vericek vs. sorular var kafasında reddediyor i3 skylake serisini. Monitor var 1-2 yıl daha idare ederim diyor 1600x900 Fujitsu monitore sahip.

O halde ekteki SS'de belirtilen sistemi alabilir. Ekran kartını da aynı şekilde. Anakartı B150 serisi istiyorsa SSD'yi çıkarıp onu da alabilir. Dayınız sistemi ne amaçla kullanacak tabi ki o da önemli.

Sistemi Casper'a mı toplattın kardeş ? İşlemcine göre ekran kartın neredeyse çöp kalıyor aynı Casper tarzı.Bu saatten sonra RX460 altında kart alınmaz i5 6402p işlemciye.
İlla R7 250x alacaksan işlemcini i3 6098p ile değiştir.Oyunlarda performans anlamında gram fark olmaz bari 200tl cebinde kalır. Ama bana kalırsa işlemcini i3 6098p yapıp RX460 almalısın.
Dayına de ki parayı çöpe atıyoruz o zaman ikna olur. Eğer ki oyun oynamıcaksa i5 6500 al onboard HD 530 ile hem LoL, CS:GO benzeri oynar rahat rahat hemde sistem bari mantıklı olur.
İleride adam gibi bir ekran kartı takar olur biter.

Sistemi Casper'a mı toplattın kardeş ? İşlemcine göre ekran kartın neredeyse çöp kalıyor aynı Casper tarzı.Bu saatten sonra RX460 altında kart alınmaz i5 6402p işlemciye.
İlla R7 250x alacaksan işlemcini i3 6098p ile değiştir.Oyunlarda performans anlamında gram fark olmaz bari 200tl cebinde kalır. Ama bana kalırsa işlemcini i3 6098p yapıp RX460 almalısın.
Dayına de ki parayı çöpe atıyoruz o zaman ikna olur. Eğer ki oyun oynamıcaksa i5 6500 al onboard HD 530 ile hem LoL, CS:GO benzeri oynar rahat rahat hemde sistem bari mantıklı olur.
İleride adam gibi bir ekran kartı takar olur biter.
Oyuncu sistemi değil bu sistem. 8 yaşında bir kuzenim var CS:GO vs. oyunlar oynamaz max Dont Starve oynuyor :). Genel bir kullanım için topluyorum sistemi hem hızlı hemde geleceğe dönük. Tekrar söylüyorum düşündüğüm sistem bu değil değişti İ5 6402P ve R7 370 sistem toplama.

Son düzenleme:
Oyuncu sistemi değil bu sistem.
Tamam o halde mantıklı olan i5 6400 veya i5 6500 alıp onboard gpu ile takılmak. Tavsiyem i5 6500 olur.
Adamın sistemine boşu boşuna çöp ekran kartı takma yani.300 TL cebinde kalsın.
SSD neden Hİ-Level adamı parası ile rezil edeceksin. Neyse sen bilirsin.
Biraz daha araştırmanı sistem toplama konusunda biraz daha bilgi sahibi olmanı öneririm. Almışken içine sinsin.
Cpu soğutucu falan tamamen gereksiz yük altında 60 derece anca görür o işlemci.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı