E Emirhan Şimşek Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2016 #1 Selam umarım konuyu dogru yere açmışımdır. Sorum bilgisayarım Wither 3, GTA 5, Far Cry Primal gibi oyunları hangi FPS'te oynarım? Simdiden teşekkürler. İntel Core i5 6402p 3.4GHz 8G RAM AMD Radeon R7 370 4G Windows 8 Pro 64 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2016
Selam umarım konuyu dogru yere açmışımdır. Sorum bilgisayarım Wither 3, GTA 5, Far Cry Primal gibi oyunları hangi FPS'te oynarım? Simdiden teşekkürler. İntel Core i5 6402p 3.4GHz 8G RAM AMD Radeon R7 370 4G Windows 8 Pro 64
Dragonborn Megapat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 385 Çözümler 5 3 Haziran 2016 #2 50-60 FPS'den aşağı almazsın diye düşünüyorum.
mesudum01 Kilopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 54 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek özel güvenlik görevlisi 11 Haziran 2016 #3 Bendede aynı sistem var ama sanki darboğaz yaşıyorum. bir türü randıman alamadım sistemden.
B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 19 Haziran 2016 #4 R7 370 Gaming adlı bir kanal var YouTube'da aklınıza gelip gelemeyecek çoğu oyunu R7 370'le test etmiş. Bakmanızda fayda var. R7 370 Gaming FarCry Primal Testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et The Witcher 3 Testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 Testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et mesudum01 dedi: Bendede aynı sistem var ama sanki darboğaz yaşıyorum. bir türü randıman alamadım sistemden. Genişletmek için tıkla... Sosyal'de konu aç. Normal bir sorun değil çünkü. O işlemcinin şu an piyasada olan hiç bir ekran kartıyla darboğaz yapacağını zannetmiyorum ben.
R7 370 Gaming adlı bir kanal var YouTube'da aklınıza gelip gelemeyecek çoğu oyunu R7 370'le test etmiş. Bakmanızda fayda var. R7 370 Gaming FarCry Primal Testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et The Witcher 3 Testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 Testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et mesudum01 dedi: Bendede aynı sistem var ama sanki darboğaz yaşıyorum. bir türü randıman alamadım sistemden. Genişletmek için tıkla... Sosyal'de konu aç. Normal bir sorun değil çünkü. O işlemcinin şu an piyasada olan hiç bir ekran kartıyla darboğaz yapacağını zannetmiyorum ben.
mesudum01 Kilopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 54 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek özel güvenlik görevlisi 23 Haziran 2016 #5 kendi sistemimi satıp gtx 950 ekran kartlı bir sistem topladım yardımlarınız için sağolun.