Bilgisayar toplamıştım 1 sene olmuştur. Oyun performansı fena değil, i7 işlemci yerine i5 almıştım ve ekran kartının bütçesini artırdım biraz. İlerde bu sistemi upgrade etme sansım var mı, özellikle anakart elverişli mi emin değilim. 32 GB'a kadar RAM destekliyor onu biliyorum ama işlemcinin 6. nesil olması sorun yaratır mı? Q4'15 çıkış tarihi. Fikirlerinizi almak istedim. Sistem bileşenlerini aşağıda ve özellikle ekran kartı ve anakart hakkında bilginizi rica ederim. Ama asıl konu ne kadar taşır beni bu sistem ya da ilerde ekran kartı alırsam işlemci ile stabil çalışır mı, yeterli olur mu onu da merak ediyorum. Sistemi kendim toplamıştım. Upgrade yapmaya ne kadar el verişli, hangi parça yetersiz kalacak? Yorumlarınızı bekliyorum.
Bir de CPU fan ve normal fan önerisi istiyorum uygun fiyata. RGB olması tercihimdir. Şu an stok fanla kullanıyorum. Fan artırmak istiyorum. Şu an 1 adet önde 1 adet arkada var ama üstte 2 önde 1 yerim daha var. Fan yönleri nasıl olmalı? Hangi fan dısarı hangi fan içeri vermeli?
Böyle bir sistem ne kadar eder ortalama?
Resimdeki gibi mi olmalı fanlar?
Bir de CPU fan ve normal fan önerisi istiyorum uygun fiyata. RGB olması tercihimdir. Şu an stok fanla kullanıyorum. Fan artırmak istiyorum. Şu an 1 adet önde 1 adet arkada var ama üstte 2 önde 1 yerim daha var. Fan yönleri nasıl olmalı? Hangi fan dısarı hangi fan içeri vermeli?
- İşlemci: Intel i5 6402p
- Anakart: H110M Pro VD plus
- Ekran kartı: Sapphire R9 380 2 GB 256bit
- RAM: 1 adet Kingston 8 GB DDR4
- SSD: Kingston 120GB UV400 Serisi Sata 3.0 Cache SSD
- HDD: Toshiba dt01aca100 1TB 7200rpm
- Kasa: Dark Raiden
Böyle bir sistem ne kadar eder ortalama?
Resimdeki gibi mi olmalı fanlar?
Son düzenleyen: Moderatör: