Battlefield 1'de hikaye modunda ortalama 110 FPS veren sistem online'da ortalama 60 FPS veriyor ancak ara ara takılmalar oluyor. Bu da benim canımı sıkmaya başladı. Sorun benim sistemimde mi yoksa oyunla ilgili mi?
Maalesef durum öyle. RAM'in işlemciden pahalı olduğu sistemler topladığım oluyor artık. Fiyatlar standart. Bütçeniz az ise sıfır 4GB veya ikinci el 8GB alabilirsiniz.
Maddi durumum yeterli ama o kadar parayı da RAM'e vermek istemiyorum açıkçası.3 tane RAM alsan PlayStation parasına geliyor.Bazen düşünmüyor da değilim alsam mı PlayStation diye.Alırsın bir PlayStation 5-6 yıl kafan rahat olur.
Piyasa degisti artik. 2016 yilinda da 3500 TL'lik kart 2000 TL idi. Yapacak bir sey yok. Almazsaniz takila takila oynarsiniz. Halihazirda boyle bir PC varken sirf RAM icin PS'ye gecmek mantiksizdir.
Piyasa degisti artik. 2016 yilinda da 3500 TL'lik kart 2000 TL idi. Yapacak bir sey yok. Almazsaniz takila takila oynarsiniz. Halihazirda boyle bir PC varken sirf RAM icin PS'ye gecmek mantiksizdir.