i5 6402P ve R9 380G Sistem BF1'de Anlık Takılma Sorunu

ycrour

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sistemim şu şekilde:
  • Intel i5 6402p
  • MSI Radeon R9 380G 4 GB
  • MSI H110M Pro VD
  • 8 GB 2133 MHz DDR4 RAM
  • WD Blue 1 TB 7200 RPM
Battlefield 1'de hikaye modunda ortalama 110 FPS veren sistem online'da ortalama 60 FPS veriyor ancak ara ara takılmalar oluyor. Bu da benim canımı sıkmaya başladı. Sorun benim sistemimde mi yoksa oyunla ilgili mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Edit:Bilgisayara 8 GB RAM daha ekledim ve yaklaşık 20 FPS artış aldım.
2.Edit:Yoğun çatışma olan ve ormanlık gibi olan yerlerde FPS sürekli 30-40- civarlarında geziyor 8 GB RAM varken arada takılıyordu,daha akıcıydı.VSYNC falan kapalı ayarlar ultrada.Sistemim ilk başlıkta yazdığım gibi sadece 8 GB RAM ilave edildi ve arkada Google Chrome dahil hiçbirşey çalışmıyor.
8 GB RAM Online için yetersiz zira 8.5 GB RAM yiyor. Bundan dolayı takılmalar oluşuyor.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısınız?
Sorun ilk olarak RAM. İşlemci de sınırda geziyor büyük ihtimal. RAM yükseltmesi ile düşüşler minimuma inecektir.
Arka planda Windows'un da yaklasik 2 GB RAM kullandigini dusunursek yetersiz kaliyor 8 GB RAM. Ayarlari en dusuge alirsan biraz RAM kullanimi dusecektir. Kesin cozum 12 GB veya 16 GB RAM'e yukseltmektir.
RAM takviyesi yaparak işlemciye binen yükü azaltabilirsiniz. Böylece takılma da yapmayacaktır diye düşünüyorum.

Sisteminiz gayet iyi ve yeterli. Sadece RAM takviyesine ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…