Arkadaşlar elimde 600-700 TL civarı para var ne gibi 2.el bir Update yapabilirim veya 0 olarak Aliexpress'den falan.
CS:GO'da aldığım FPS şu an 70 100 arası bu değeri 200 250 yapmak istiyorum.
Arkadaşlar elimde 600-700 TL civarı para var ne gibi 2.el bir Update yapabilirim veya 0 olarak Aliexpress'den falan.
-GT 1030 veya GTX 750Ti ekran kartı. (Sahibinden ya da AliExpress)
-Xeon X3440 işlemci. (AliExpress)
-Para artarsa da 120GB bir SSD al ama bu oyundaki FPS değerine değil sistemin ve uygulamaların açılış hızına etki eder.
-GT 1030 veya GTX 750Ti ekran kartı. (Sahibinden ya da AliExpress)
-Xeon X3440 işlemci. (AliExpress)
-Para artarsa da 120GB bir SSD al ama bu oyundaki FPS değerine değil sistemin ve uygulamaların açılış hızına etki eder.
Fazla OC yapmazsan stok fan yeterli gelir.
Evet OC yapabilirsin ve X3440 OC ile 4.0GHz gibi değerlere kadar gelebildiği için yapmanı da öneririm. Tabi stok soğutucu ile 3.2GHz üstüne çıkma.
Yine de OC yapmasan bile İ5 650 modelinden yüzde 50 daha güçlü bir işlemci. O yüzden hiç OC yapmam dersen bile alabilirsin.
Fazla OC yapmazsan stok fan yeterli gelir.
Evet OC yapabilirsin ve X3440 OC ile 4.0GHz gibi değerlere kadar gelebildiği için yapmanı da öneririm. Tabi stok soğutucu ile 3.2GHz üstüne çıkma.
Yine de OC yapmasan bile i5 650 modelinden yüzde 50 daha güçlü bir işlemci. O yüzden hiç OC yapmam dersen bile alabilirsin.
Bu sokette her anakart ile OC yapabiliyorsun o konuda bir sorun olmaz. Yanlız anakartın 3.7GHz ve sonrasına OC yapmaya yeterli mi emin değilim. Orta düzey bir soğutucu ile 3.5-3.6GHz civarında kullanmanız sanırım daha doğru olur.
Bu sokette her anakart ile OC yapabiliyorsun o konuda bir sorun olmaz. Yanlız anakartın 3.7GHz ve sonrasına OC yapmaya yeterli mi emin değilim. Orta düzey bir soğutucu ile 3.5-3.6GHz civarında kullanmanız sanırım daha doğru olur.