i5-650 için boşta 60 derece normal midir?

Hocam Turbox'u hemen açıklayayım. Turbox ne kadar Türk bir marka olsa bile kalitesiz, Çin'den mal getirip burada marka basan bir sözde bilgisayar üreticisi/aksesuarcısı. Kendileri çoğu yaptıkları sistemde fiyasko sorunlar ve fiyasko fiyatlar ile satışa çıkarıyor. O yüzden forumda Turbox neredeyse önerilmez. Gelelim sizin sorununuza. İşlemci kullanımı nasıl? Arkadaşınız yasa dışı program indirir mi?

Soğutma çalışmıyor olabilir mi?

Çalışıyor canım.

%100 katılıyorum. Arkadaş anlamadığı bilmediği için zamanın da böyle bir hata düşmüş işte kendi de bin pişman şimdi bende adam etmeye çalıştım biraz. İşlemci kullanımı düşük, şu an SpeedFan ile destekleyince 50 dereceye düşüyor onsuz 80 derecelere çıkıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220427_212203.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 34
Bir virüs taraması gerçekleştirir misiniz hocam? Termal macun + Stok fan çalışıyor o zaman işlemciyi ciddi derecede zorlayan bir şey olmalı.

Bir virüs taraması gerçekleştirir misiniz hocam? Termal macun + Stok fan çalışıyor o zaman işlemciyi ciddi derecede zorlayan bir şey olmalı.

Formatı da yeni attım aslında temiz kurulum yaptım.

Şu an böyle seyrediyor SpeedFan'ı kapattım. Acaba macun daha tam erimedi mi işlemciye yavaş yavaş mı yayılıyor?

Dosya Ekleri

• qq.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 32
İşlemcide sorun yok, soğutmada sorun yok, virüs yok. Sadece kasa kaldı. Kasanın içindeki hava akımı ne durumda?

Onu şöyle izah edeyim eski kasası ve benim aldığım kasa. Önde 2 tane daha fan var. Bence şuan 50 derece normal gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_20220421_171828.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20220427_184756.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…