i5 650 işlemci R7 250'ye darboğaz yapar mı?

Daylity

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
  • Ekran kartı: ASUS P7H55-M LX
  • İşlemci: i5 650 3.2GHz
  • Güç kaynağı: 300W
Bu sisteme R7 250 takarsam işlemcim yeterli gücü sağlayabilir mi ya da maksimum 550 liraya sistemimin kaldırabileceği önereceğiniz bir ekran kartı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el 400 TL civarı GTX 960 daha mantıklı bence. İşlemcini OC yapma şansında var. Darboğaz yaşamazsın.

İkinci el 400 TL civarı GTX 960 daha mantıklı bence. İşlemcini OC yapma şansında var. Darboğaz yaşamazsın.
Çok teşekkür ederim ama ağustos da baştan yeni bir pc dizicem sadece ağustosa kadar lol ve cs go oynatsın yeter. 2. el R7 250 buldum 275 tl ye sence uygun mu

O işlemci, o ekran kartına darboğaz yapar, GTX960 a çok daha fazla darboğaz yapar.
Bende i3 550 vardı, sizin işlemcinizin 1 tık düşüğü r7 240a %35 darboğaz yapıyordu bende dellendim şu anki sistemi kurdum baştan 2.elden toplayarak imzamdaki sistem.
O para o ekran kartına çok bile 400tl ye RX470 bulabilirsiniz ben 400tl ye almıştım şu aralarda 450tl ye letgoda var ama pazarlık yaparsanız 400e rahat bırakırlar, ki RX570 bile bulabilirsiniz 400tl civarına, ben buldum ama bütçeyi denkleştiremediğim için kaçırdım.

Aslında anakartın güzel geçici bir şey istiyorsan hiçbir şey alma ama güzel bir ekran kartı ve 1. nesil i7 bir işlemci alırsan seni 2-3 yıl götürür sadece CS GO ve LOL oynayacaksan, gerçi şuan ki (imzamdaki sistem) sistemle ben Steam PUBG yi ultra ayarlarda 65 FPS le oynuyorum, gayet rahat ve akıcı bir şekilde, isterseniz videoda atabilirim eve geçtiğim zaman şuan işteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…