i5 650 OC yapıldıktan sonra besleyebileceği ekran kartları

Kafadan 1050 Ti demek istiyorum. Genelde LGA775 zamanlarından kalma işlemcilere 1050 Ti bile çok geliyor.

1050 Ti'ı besleyemez overclokla bile i3 4130 işlemci ile CS:GO'da 120FPS alıyordum RX550 kartım ile i5 4670 ile 300 alıyorum her şeyden önce işlemci en önemlisi. Sorun sadece FPS'de değil SSD olmasına rağmen Oyun'da Alt+Tab atınca kasıyordu, işlemci değişince düzeldi işlemciye öncelik verin pişman olursunuz sonra.

1050 Ti'ı besleyemez overclokla bile i3 4130 işlemci ile CS:GO'da 120FPS alıyordum RX550 kartım ile i5 4670 ile 300 alıyorum her şeyden önce işlemci en önemlisi.

Bir bütçenin altına indiğiniz zaman artık ekran kartı almak mantıksızlaşıyor maalesef. Sıfır ekran kartları için 1050ti'ın altına inmeyi önermiyorum. Artık o noktada temiz ikinci el kartlara bakılmalı.

Arkadaşlar bir de şöyle bir şey var Şu anki anakartım overclock desteklemiyor yani anakart da değiştirmek zorundayım yani soket değişimi de yapabilirim. Hangisi daha mantıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…