A Alucardama Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. GTA 5'te ekran kartı kullanımım %50 %60 civarında. Başka oyunlarda %99 kullanılıyor. Sadece GTA 5'te düşük kullanılıyor. Nasıl yükseltebilirim ekran kartı kullanımını? Grafikleri yükselt demeyin. Zaten o kadar iyi sisteme sahip değilim. R7 240 2 GB GDDR5 128 bit. i5 650. 8 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2022
Arkadaşlar merhaba. GTA 5'te ekran kartı kullanımım %50 %60 civarında. Başka oyunlarda %99 kullanılıyor. Sadece GTA 5'te düşük kullanılıyor. Nasıl yükseltebilirim ekran kartı kullanımını? Grafikleri yükselt demeyin. Zaten o kadar iyi sisteme sahip değilim. R7 240 2 GB GDDR5 128 bit. i5 650. 8 GB RAM.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 15 Ekim 2022 #2 MSI Afterburner kurup GPU OC dene ama pek de fazla artış olmaz ve işlemcin eski taş çatlasın 2-3 FPS falan artar.
MSI Afterburner kurup GPU OC dene ama pek de fazla artış olmaz ve işlemcin eski taş çatlasın 2-3 FPS falan artar.
A Alucardama Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #3 Negative Sir dedi: MSI Afterburner kurup GPU OC dene ama pek de fazla artış olmaz ve işlemcin eski taş çatlasın 2-3 FPS falan artar. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım zaten hocam.
Negative Sir dedi: MSI Afterburner kurup GPU OC dene ama pek de fazla artış olmaz ve işlemcin eski taş çatlasın 2-3 FPS falan artar. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım zaten hocam.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 15 Ekim 2022 #4 Alucardama dedi: Yapmıştım zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Oyun açıkken görev yöneticisine gir oradan ayrıntılara git ve GTA 5'i bul sonra sağ tık yap ve öncelik ayarla kısmından gerçek zaman yazanı seç veya yüksek olanı. Her ikisini de dene.
Alucardama dedi: Yapmıştım zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Oyun açıkken görev yöneticisine gir oradan ayrıntılara git ve GTA 5'i bul sonra sağ tık yap ve öncelik ayarla kısmından gerçek zaman yazanı seç veya yüksek olanı. Her ikisini de dene.