EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 2 Ocak 2022 #11 Uzak dur alınmaz paranı çöpe atmış olursun.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #12 Polorchen dedi: TurboX mu yoksa Izoly mi bu? Genişletmek için tıkla... pedroz_1999 dedi: Pahalı gibi geldi. Fakat piyasadan fazla anlamıyorum. Bir de Dragos mu çıkmış Genişletmek için tıkla... SEMIKAANCAKIR dedi: 5k ya çok güzel sistem toplarsın. O işlemci 10 yaşından daha büyük. 2. el çok güzel RX460 sistemler veya 0 APU'lar toplanabilir. Dragos ta olabilir. Genişletmek için tıkla... Galiba bilemediniz. Gösterilen sistemi bulamadım fakat satıcının sistemlerinin hepsinin başlığı Zeiron. https://www.hepsiburada.com/magaza/citybilisim
Polorchen dedi: TurboX mu yoksa Izoly mi bu? Genişletmek için tıkla... pedroz_1999 dedi: Pahalı gibi geldi. Fakat piyasadan fazla anlamıyorum. Bir de Dragos mu çıkmış Genişletmek için tıkla... SEMIKAANCAKIR dedi: 5k ya çok güzel sistem toplarsın. O işlemci 10 yaşından daha büyük. 2. el çok güzel RX460 sistemler veya 0 APU'lar toplanabilir. Dragos ta olabilir. Genişletmek için tıkla... Galiba bilemediniz. Gösterilen sistemi bulamadım fakat satıcının sistemlerinin hepsinin başlığı Zeiron. https://www.hepsiburada.com/magaza/citybilisim
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 2 Ocak 2022 #13 Tövbe et o bilgisayara. Yerli diye falan fake link görürseniz de inanmayın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tövbe et o bilgisayara. Yerli diye falan fake link görürseniz de inanmayın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.266 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #14 O PCdeki işlemci 2009 model sanırım. Ekran kartı 4 GB besleyemeyen reizl bir kart. GT430 bile ondan performanslı. Anakartın ve RAM'in kendine hayrı yok. Kasa desen leş gibi. PSU C4 resmen.
O PCdeki işlemci 2009 model sanırım. Ekran kartı 4 GB besleyemeyen reizl bir kart. GT430 bile ondan performanslı. Anakartın ve RAM'in kendine hayrı yok. Kasa desen leş gibi. PSU C4 resmen.