i5 650 Sistem İçin Windows 10 mu Windows 8.1 mi?

whamilya

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba forum üyeleri benim eski bilgisayarımı kuzenime veriyorum fakat içinde Windows 7 yüklü, kuzenimde bu işletim sistemini sevmiyorum diyor özellikler;

Anakart: H55M-S2H Gigabyte
İşlemci: Intel Core i5-660
RAM: 8GB
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240 2GB
Harddisk: WD Blue 500GB

Görüşlerinizi bekliyorum.

İşlemcin eski, modlanmış Windows 7 der tek geçerim. i3 550, HD 4300 olan bilgisayarda gayet iyi çalışıyor. Normalde 1GB kullanan Windows 7 modlanınca minimum 535 MB'ye kadar düştü.

Tabii Modlanmış Windows 7 hakkında yardım etmem hangi Windows 7'nin güvenilir olduğunu da söylemem. Orası sana kalmış seçimde. İstersen modlanmış Windows 7 kullan istersen kullanma.

Windows 10 daha iyi her şeyi güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gündelik kullanımda hangi işletim sistemini kuracağı pek fark etmiyor aslında. Oyun oynayacaksa Windows 7 daha uygun olabilir. Tabi güvenlik açıkları ve güncellik açısından Windows 10 tercih edilmeli.

Sıkıntıdan kastınız nedir? Sıkıntıyı çözmek yerine 2009'dan kalma işletim sistemini kullanmak bana mantıksız geliyor. Bir de bu eski işletim sistemlerinde güncel oyunlar çalışmıyor. Buradan çok çok şikayet alanının feryadını gördüm. Bence Windows 10 ile devam edin.

Donmalar, boot süresi 2 dakika civarındaydı Windows Gezgeni yanıt vermiyor bu sıkıntıları yaşıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…