i5 650 sistem kilitlenmesi

win8.1pro

Picopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
48
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımda bir problem var ve size danışmak istedim. Ben bu bilgisayarı 4 senedir kullanıyorum ama su son 4 haftadır bilgisayarımda garip şeyler olmaya başladı. Sorunum şu:

Bilgisayarımda oyun veya herhangi gibi bir şey yaparken aniden donuyor ve kilitleniyor ve dır diye ses veriyor. Klavye, mouse bile işlemiyor.
Yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz.

Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5 650.
Anakart: Gigabyte P55-USL3.
Ekran kartı: GeForce 9500 GT.
RAM: Kingston 6 GB 1333 MHz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı sizin sisteme benzer bir sisteme sahibim ve bana da oluyordu. Ekran kartından olabilir. Ara sıra görüntü vermeyi kesiyor olabilir. İşlemci yüksek sıcaklığa girince de çökme olabilir zira daha 2 ay önce bana da çok olmaya başlayınca değerlere baktım ve bir de ne göreyim? 101° işlemci sıcaklığı. Direk hiç sorgulamadan termal macun aldım şu anda boşta 47°. Siz de işlemci sıcaklıklarına bir bakın derim.
 
benim bilgisayar boştayken 4% %5 falan kullanıyor
sıçaklığını nereden bakabilirim
sıcaklığını
Sıradan termal macunda olur mu peki.
sıcaklığı yük altındayken 85 90 ı buluyor ama 100 ü geçmiyor asla boştakende 25 30
lütfen yardım edin
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı