i5 650 Sistem PUBG Kaldırır mı?

enesksk1912

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim;
İşlemci: Intel i5 650
Anakart: Gigabyte H55m-S2V
Ekran Kartı: GeForce 9800GT (GTX 660 Ti ile değiştirilecek.)
RAM: 4 GB (Yanına 8 GB eklenecek.)

Bu değişiklikleri yaparsam PUBG oynar mıyım? Yoksa boşuna mı masraf yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizi Xeon X3440'a yükseltir, GTX 660 Ti alırsanız oyunu rahat oynarsınız. Ram takviyesi de gayet mantıklı olacaktır.
Peki dediğin işlemciyi nerden temin edebilirim bulabilirsen hemen almayı düşünüyorum ben baktım ama bulamadım

Açar ama çok bir şey beklemeyin. İşlemcin zayıf. Kart ucu ucuna yetecek ama optimizasyonu berbat olduğu için kasar büyük ihtimal.
Peki sen bu sisteme uygun olarak işlemcimi ne ile değiştirmemi önerirsin ?

Core 2 Quad Q9550 ile oynuyorum 40-60 FPS ekran kartım 750 Ti Sanırım İ5 650 Yetecektir

Aliexpress'ten temin edebilirsin. Bütçen elverirse X3480 almanı öneririm. 1156 Pin en kuvvetli işlemcisi. Şu anki güncel birçok işlemciye taş çıkarıyor X34.. serisi.

Core 2 Quad Q9550 ile oynuyorum 40-60 FPS ekran kartım 750 Ti Sanırım İ5 650 Yetecektir
Şansımı deniycem bu sistemle öğrenci işi elimizden gelen bu

Aliexpress'ten temin edebilirsin. Bütçen elverirse X3480 almanı öneririm. 1156 Pin en kuvvetli işlemcisi. Şu anki güncel birçok işlemciye taş çıkarıyor X34.. serisi.
Baktımda şimdi 20-30 dolar civarı gözüküyor fanları yok galiba benim fanla uyum sağlar mı

Oynayabildin mi bende de i5 650 varda ekran kartı aldım eğer seninki açtıysa ram de yükseltip oynayacağım bütçem çok az başka işlemci alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…